Сева Новгородцев. На освітній системі ароматерапія та подвійна чутливість

З літа 1982 року до осені '98, я був в цивільному шлюбі з англійською акторкою популярно відомий як Каріна Архибалдовна. Про те, що 16-плюсні роки, про що говорять і сперечатися. Яка країна має кращу систему освіти?
«Ви не знаєте фізики, дорогий», - сказав я в полемічному броді, «Ви не пішли за чотири дії в математики, не пам'ятаєте вірші пам'яті». Тут ми всі навчились фізики-алгебра з тригонометрією, чи подобається це чи ні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Або взяти літературу. Ми знаємо всіх наших великих письменників, від Гоголя до Шолохова, і ми знаємо стільки про Захід, як ви робите.
Каріна Архибалдовна об'єктована, що вона не повинна знати фізики або хімії, що чотири дії арифметичного були достатніми для неї, і що вона знає літературу дуже добре, спасибі вам дуже багато.

Якщо підтвердити ідею, яка освіта відрізняється, вона скоро вступила на дворічний курс ароматерапії. До іспитів, вона зробила її через матеріал до трьох вночі. Дотепер, наприклад, пам'ятаю, що ефірне масло з квітів ylang-ylang, kananga аромат має заспокійливий ефект, нормалізує високий артеріальний тиск, допомагає з проблемами шкіри, а також вважається афродизіак. В Індонезії немає весілля завершено без янгол-йланцевих квітів.

Після ароматерапії Архібалдовна зацікавилася клінічною кінезіологією (грубо кажучи, діагностика тоном м'язової тканини), а потім друг перетягував її в регресія її минулого життя і дитинства. Клієнт, в стані слабкого гіпнозу, розкриває психологічні блоки, які він не підозрював.

Я пам'ятаю тихий і поважний бухгалтер в такій регресії раптом переходив в френзі і в проході зламали всі меблі, які прийшли в руки.

Для архібалдовської та її другу нічого не було Вони готові говорити про «оцінки», «двох» та інших злих духів, які можуть поселитися в душі людини та про оборонні техніки, які вони використовували так, щоб ці особи не стрибали на себе.

За даними оповідань, виявилося, що така особа, яка володіє особою, іноді може змусити його діям, що він сам не чинить. Як в жахівському кіно, голос сказав мені, вбити його!

У 2009 році в Італії Стефанія Альбертані загинув її сестру, спалив її корпси і спробував вбити своїх батьків. Надав речення життя. У 2011 році її захист забезпечило сканування мозку Стефані, де відзначалися аномалії передньої цибулі, нерідко призводять до неконтрольованої агресії. Мілан суддя Louise Lo Gatto узгоджував речення життя до 20 років.

Історія шкільного вчителя з США Вірджини, який раптом став непристойним педофілом у віці 40 років, також відомий. Він був заарештований, спробував. У день перед направленням він почав мати виражену запаморочення і біль. Лікарня виявила пухлину мозку розмір яйцеклітини. Після операції з'являються всі симптоми імпульсивної педофілії, але повернулися після того, як пухлина почала знову рости.

В Америці, де юристи працюють чудеса доказів, пошуки нейрохірургів і невропатологів часто зустрічаються в судових процесах. З 2005 по 2012 рр. були тисячі таких випадків, але, очевидно, спроби пред’явити свого клієнта як нездатність і не несе відповідальності за їх дії частіше.
Ім'я користувача Ваш текст за посиланням. й