Дух Пушкіна або як позбутися від страхів

р.
xx: Чи є ви навіть страхи?
Привіт: Коли я був дитиною, батьки, які використовували для відправки мене в табір.
Серед всіх чарівних і розважальних заходів було таке дивне, як підведені духи. Хто ми не дзвонили, і пік леді, і різні персонажі жахів, і різні мертві. До певного дня мені сміхало більше, ніж страшно. А що дуже день, а точніше ніч, коли старші хлопці залишили через вікно в нашій кімнаті для спирту і сигарет, ми вирішили підвести дух Пушкіна. У нас немає літніх людей, ніхто не поставить нас на ліжко і спустошувати нас, тому вся будівля збирається в нашому номері, напевно, про сорок дітей. Дівчата принесли всі предмети для обряду: дзеркало, свічка, книга Пушкіна та інші речі. Викласти світильники в кімнаті, запалити свічку, покласти дзеркало, протримувати руки. Хтось почав повторювати монотонно: «Пушкінський дух, приїжджає до нас, дух Пушкіна приїжджає до нас...» Училися діти добре знали, що коли дух прийшов, він зробив звук, запалений на стіні, прогулявся на підлозі, збивається на вікно. А через 5 хвилин повторення фрази «Пушкінський Дух приїжджає», коли всі вже мальовані до сну, був потужний удар у склі. Змащений паралізованим всім в номері. Далі ще один удар. "Чому там?" З вікна, поганий голос вигнати, «Хто ебать!» Олександр Відправити!
Після цього я нічого не боїться.

Прийняти з Баш.