5Токз

Здавалося б, що зовсім скоро Нью-Йорк втратить ще одну нетуристичну пам'ять. Ми говоримо про 5 точок – центр пам’яті митців, що змінюють міський простір за допомогою аерозолю. Багато людей не люблять слово графіті, оскільки це синонімом вандалізму. Але, як ви не називаєте це мистецтво, результат їх роботи завжди буде одним – пофарбовані стіни.

5Токз р.

Центр п'яти точок був створений як частина кампанії для очищення незаконних графіті в Нью-Йорку. Митці дали стару виробничу споруду в промисловій зоні в королевах, де вони могли вільно створювати без побоювання переслідування спеціальних антивандальних одиниць Нью-Йоркської поліції. Згодом місце стала настільки іконічною, що вона була прізвища «граффіті mecca», а митці з усього світу прибули фарбувати на стінах. Але за роки змінився весь Нью-Йорк, і з ним ця область королева змінилася. Зараз земля тут цікавіше розробникам, ніж самостійні митці, а власник будинку вирішив звести її до побудови великого житлового комплексу на цьому сайті. Рішення вже було прийнято, міська планова комісія затвердила проект, і суддя відмовилася від заборони на знесення з словами «Я люблю це місце, і серце буде збите, коли воно починає злагоджено, але я суддію, і я зобов'язаний обробити закон». Тепер, з ймовірністю 90%, п'ять точок триватимуть тільки до кінця цього місяця, а потім крани, екскаватори, причепи, річки бетону та вирощування нових скляних випадків. З колишньої мекки аерозольних майстрів залишаться тільки легенди і старі фотографії.

2,2 км Зовні це звичайний старовинний виробничий корпус з численними кресленнями на стінах. Назва компанії Aerosol Art Center

5Токз

3. У Тепер, після новин про знесення, є такі натовпи навколо будівлі, що більше не потрібно говорити про нетуризм місця. Люди перевозяться на автобусах.

5Токз

4. У У сусідньому будинку вже розпочато демонтаж. Новий житловий комплекс займе кілька блоків. Після того, як вони зробили, вони почнуть демонтаж Five Points.

5Токз

5. Умань У той же час люди збирають фотографії своїх стін.

5Токз р.

6. Жнівень Будівля займає цілий блок, а поруч з ним знаходиться перевал метро. Деякі роботи можна побачити тільки з вікон поїзда.

5Токз

7. Про нас Все, що можна і не можна пофарбувати тут. Рівень роботи - від генія, до відвертої ягни і локшини.

5Токз

8. У Незважаючи на кінець, художники продовжують фарбувати. Загальний вигляд без людей.

5Токз

9. Навігація Вид з мертвого кінця. Ведуться бруд, сміття і багато графіті.

5Токз

10. Якщо ви подивитеся трохи далі, то є більше, ніж достатньо людей.

5Токз р.

11. Вид з автостоянки.

5Токз

12. Ви не можете дістатися на вихідні (в парковці).

5Токз

13.00 р. Японська позування.

5Токз

14. В середині сатських вагонів.

5Токз

15.00 р. Все пофарбовано, теж.

5Токз

16 мар

5Токз

17.00 р.

5Токз

18 років Двір.

5Токз

19.00 р.

5Токз , Україна

20. Двір продає 5 точок сувенірів, але жоден з них не завоював серце.

5Токз

21. Стіна.

5Токз

22. Є натовпи всередині.

5Токз

23.

5Токз

24. Хороші вхідні двері.

5Токз

25.

5Токз р.

26. Японці зібралися в палі і почали знімати фотографії для пам'яті.

5Токз

27.

5Токз

28.

5Токз

29. Всередині є художні майстерні та звичайні склади. Мистецтво і мистецтво, і власники повинні заробляти гроші якось. Будівельна споруда так фіксується, що вона потребує капітального ремонту. Властивості придбали гроші, і вирішили, що краще будувати щось нове і вигідніше.

5Токз

30. У кожному куті нагадуємо вам, щоб отримати дозвіл на пагон. Картина будівлі, а потім просить дозвіл (навіть, якщо формаль) - квубл. З вулиці я можу фотографувати все, що хочу. Кожен кладе великий болт на цих знаках і знімає те, що вони хочуть і як вони хочуть.

5Токз , Україна

31.

5Токз

32.

114921

33.

5Токз

34. Це хороша робота, але приглушені мікроавтобуси закривають весь вид.

5Токз

35.

5Токз

36.00 Р Ось так багато оригінальних моделей. Ви просто повинні бути пацієнтом, щоб чекати наступного постеру.

5Токз

37. Фотограф поставить трамвайну та пагони всіх.

5Токз

38. Дів з велосипедною рамою за ним. Він прогулявся з нею весь час.

5Токз

39.00 р. Японці фотографують.

5Токз

40. Хлопець з рамою не так мобільний.

5Токз

41. Якщо ви уважно дивитесь, ви можете побачити мотиви.

5Токз

42.

5Токз

43.

5Токз

44.

5Токз

45. Респіратор – один із символів графічних митців. Серйозна робота займає багато часу, і постійна робота з аерозолем банонами підмінює здоров'я.

5Токз

46. Гумані велосипедні рамки та копси.

5Токз

47. За будівлею стоїть міський банк хмарочос - найвища будівля в королева. Його будівництво в цілому визначило долю п'яти точок. З приходом великої кількості офісних планктону, площа остаточно змінилася і питання про те, коли знесення старого заводу стало тільки питання часу.

5Токз

48. Дівчата та навантажувач.

5Токз

49.00 р.

5Токз

50.00 р.

5Токз

51.

52. Всі позики, як краще вони можуть.

5Токз

53. Це гарна робота, на мій погляд.

5Токз

54. Малюнки мають довге поширення від стін до інших площин.

5Токз р.

55.

5Токз

56.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

5Токз

Джерело: samsebeskazal.livejournal.com