1920
5Токз
Здавалося б, що зовсім скоро Нью-Йорк втратить ще одну нетуристичну пам'ять. Ми говоримо про 5 точок – центр пам’яті митців, що змінюють міський простір за допомогою аерозолю. Багато людей не люблять слово графіті, оскільки це синонімом вандалізму. Але, як ви не називаєте це мистецтво, результат їх роботи завжди буде одним – пофарбовані стіни.
р.
Центр п'яти точок був створений як частина кампанії для очищення незаконних графіті в Нью-Йорку. Митці дали стару виробничу споруду в промисловій зоні в королевах, де вони могли вільно створювати без побоювання переслідування спеціальних антивандальних одиниць Нью-Йоркської поліції. Згодом місце стала настільки іконічною, що вона була прізвища «граффіті mecca», а митці з усього світу прибули фарбувати на стінах. Але за роки змінився весь Нью-Йорк, і з ним ця область королева змінилася. Зараз земля тут цікавіше розробникам, ніж самостійні митці, а власник будинку вирішив звести її до побудови великого житлового комплексу на цьому сайті. Рішення вже було прийнято, міська планова комісія затвердила проект, і суддя відмовилася від заборони на знесення з словами «Я люблю це місце, і серце буде збите, коли воно починає злагоджено, але я суддію, і я зобов'язаний обробити закон». Тепер, з ймовірністю 90%, п'ять точок триватимуть тільки до кінця цього місяця, а потім крани, екскаватори, причепи, річки бетону та вирощування нових скляних випадків. З колишньої мекки аерозольних майстрів залишаться тільки легенди і старі фотографії.
2,2 км Зовні це звичайний старовинний виробничий корпус з численними кресленнями на стінах. Назва компанії Aerosol Art Center
3. У Тепер, після новин про знесення, є такі натовпи навколо будівлі, що більше не потрібно говорити про нетуризм місця. Люди перевозяться на автобусах.
4. У У сусідньому будинку вже розпочато демонтаж. Новий житловий комплекс займе кілька блоків. Після того, як вони зробили, вони почнуть демонтаж Five Points.
5. Умань У той же час люди збирають фотографії своїх стін.
р.
6. Жнівень Будівля займає цілий блок, а поруч з ним знаходиться перевал метро. Деякі роботи можна побачити тільки з вікон поїзда.
7. Про нас Все, що можна і не можна пофарбувати тут. Рівень роботи - від генія, до відвертої ягни і локшини.
8. У Незважаючи на кінець, художники продовжують фарбувати. Загальний вигляд без людей.
9. Навігація Вид з мертвого кінця. Ведуться бруд, сміття і багато графіті.
10. Якщо ви подивитеся трохи далі, то є більше, ніж достатньо людей.
р.
11. Вид з автостоянки.
12. Ви не можете дістатися на вихідні (в парковці).
13.00 р. Японська позування.
14. В середині сатських вагонів.
15.00 р. Все пофарбовано, теж.
16 мар
17.00 р.
18 років Двір.
19.00 р.
, Україна
20. Двір продає 5 точок сувенірів, але жоден з них не завоював серце.
21. Стіна.
22. Є натовпи всередині.
23.
24. Хороші вхідні двері.
25.
р.
26. Японці зібралися в палі і почали знімати фотографії для пам'яті.
27.
28.
29. Всередині є художні майстерні та звичайні склади. Мистецтво і мистецтво, і власники повинні заробляти гроші якось. Будівельна споруда так фіксується, що вона потребує капітального ремонту. Властивості придбали гроші, і вирішили, що краще будувати щось нове і вигідніше.
30. У кожному куті нагадуємо вам, щоб отримати дозвіл на пагон. Картина будівлі, а потім просить дозвіл (навіть, якщо формаль) - квубл. З вулиці я можу фотографувати все, що хочу. Кожен кладе великий болт на цих знаках і знімає те, що вони хочуть і як вони хочуть.
, Україна
31.
32.
114921
33.
34. Це хороша робота, але приглушені мікроавтобуси закривають весь вид.
35.
36.00 Р Ось так багато оригінальних моделей. Ви просто повинні бути пацієнтом, щоб чекати наступного постеру.
37. Фотограф поставить трамвайну та пагони всіх.
38. Дів з велосипедною рамою за ним. Він прогулявся з нею весь час.
39.00 р. Японці фотографують.
40. Хлопець з рамою не так мобільний.
41. Якщо ви уважно дивитесь, ви можете побачити мотиви.
42.
43.
44.
45. Респіратор – один із символів графічних митців. Серйозна робота займає багато часу, і постійна робота з аерозолем банонами підмінює здоров'я.
46. Гумані велосипедні рамки та копси.
47. За будівлею стоїть міський банк хмарочос - найвища будівля в королева. Його будівництво в цілому визначило долю п'яти точок. З приходом великої кількості офісних планктону, площа остаточно змінилася і питання про те, коли знесення старого заводу стало тільки питання часу.
48. Дівчата та навантажувач.
49.00 р.
50.00 р.
51.
52. Всі позики, як краще вони можуть.
53. Це гарна робота, на мій погляд.
54. Малюнки мають довге поширення від стін до інших площин.
р.
55.
56.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Джерело: samsebeskazal.livejournal.com
р.
Центр п'яти точок був створений як частина кампанії для очищення незаконних графіті в Нью-Йорку. Митці дали стару виробничу споруду в промисловій зоні в королевах, де вони могли вільно створювати без побоювання переслідування спеціальних антивандальних одиниць Нью-Йоркської поліції. Згодом місце стала настільки іконічною, що вона була прізвища «граффіті mecca», а митці з усього світу прибули фарбувати на стінах. Але за роки змінився весь Нью-Йорк, і з ним ця область королева змінилася. Зараз земля тут цікавіше розробникам, ніж самостійні митці, а власник будинку вирішив звести її до побудови великого житлового комплексу на цьому сайті. Рішення вже було прийнято, міська планова комісія затвердила проект, і суддя відмовилася від заборони на знесення з словами «Я люблю це місце, і серце буде збите, коли воно починає злагоджено, але я суддію, і я зобов'язаний обробити закон». Тепер, з ймовірністю 90%, п'ять точок триватимуть тільки до кінця цього місяця, а потім крани, екскаватори, причепи, річки бетону та вирощування нових скляних випадків. З колишньої мекки аерозольних майстрів залишаться тільки легенди і старі фотографії.
2,2 км Зовні це звичайний старовинний виробничий корпус з численними кресленнями на стінах. Назва компанії Aerosol Art Center
3. У Тепер, після новин про знесення, є такі натовпи навколо будівлі, що більше не потрібно говорити про нетуризм місця. Люди перевозяться на автобусах.
4. У У сусідньому будинку вже розпочато демонтаж. Новий житловий комплекс займе кілька блоків. Після того, як вони зробили, вони почнуть демонтаж Five Points.
5. Умань У той же час люди збирають фотографії своїх стін.
р.
6. Жнівень Будівля займає цілий блок, а поруч з ним знаходиться перевал метро. Деякі роботи можна побачити тільки з вікон поїзда.
7. Про нас Все, що можна і не можна пофарбувати тут. Рівень роботи - від генія, до відвертої ягни і локшини.
8. У Незважаючи на кінець, художники продовжують фарбувати. Загальний вигляд без людей.
9. Навігація Вид з мертвого кінця. Ведуться бруд, сміття і багато графіті.
10. Якщо ви подивитеся трохи далі, то є більше, ніж достатньо людей.
р.
11. Вид з автостоянки.
12. Ви не можете дістатися на вихідні (в парковці).
13.00 р. Японська позування.
14. В середині сатських вагонів.
15.00 р. Все пофарбовано, теж.
16 мар
17.00 р.
18 років Двір.
19.00 р.
, Україна
20. Двір продає 5 точок сувенірів, але жоден з них не завоював серце.
21. Стіна.
22. Є натовпи всередині.
23.
24. Хороші вхідні двері.
25.
р.
26. Японці зібралися в палі і почали знімати фотографії для пам'яті.
27.
28.
29. Всередині є художні майстерні та звичайні склади. Мистецтво і мистецтво, і власники повинні заробляти гроші якось. Будівельна споруда так фіксується, що вона потребує капітального ремонту. Властивості придбали гроші, і вирішили, що краще будувати щось нове і вигідніше.
30. У кожному куті нагадуємо вам, щоб отримати дозвіл на пагон. Картина будівлі, а потім просить дозвіл (навіть, якщо формаль) - квубл. З вулиці я можу фотографувати все, що хочу. Кожен кладе великий болт на цих знаках і знімає те, що вони хочуть і як вони хочуть.
, Україна
31.
32.
114921
33.
34. Це хороша робота, але приглушені мікроавтобуси закривають весь вид.
35.
36.00 Р Ось так багато оригінальних моделей. Ви просто повинні бути пацієнтом, щоб чекати наступного постеру.
37. Фотограф поставить трамвайну та пагони всіх.
38. Дів з велосипедною рамою за ним. Він прогулявся з нею весь час.
39.00 р. Японці фотографують.
40. Хлопець з рамою не так мобільний.
41. Якщо ви уважно дивитесь, ви можете побачити мотиви.
42.
43.
44.
45. Респіратор – один із символів графічних митців. Серйозна робота займає багато часу, і постійна робота з аерозолем банонами підмінює здоров'я.
46. Гумані велосипедні рамки та копси.
47. За будівлею стоїть міський банк хмарочос - найвища будівля в королева. Його будівництво в цілому визначило долю п'яти точок. З приходом великої кількості офісних планктону, площа остаточно змінилася і питання про те, коли знесення старого заводу стало тільки питання часу.
48. Дівчата та навантажувач.
49.00 р.
50.00 р.
51.
52. Всі позики, як краще вони можуть.
53. Це гарна робота, на мій погляд.
54. Малюнки мають довге поширення від стін до інших площин.
р.
55.
56.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Джерело: samsebeskazal.livejournal.com