Знаменитості, які подаються

Я вітаю вашу увагу на невеликий вибір зарубіжних знаменитостей, які подаються в армії. Одного разу, після того, як Норріс зламав плеч в одному з його навчальних сесій, він ходив по місту, де була розташована їх військова база, і побачили місцевих жителів, які практикують удари.
"Я був вражений своїми здібностями. Я бажав запитати про те, що бойове мистецтво вони робили, але вони були занадто пристрасно. Коли я повернувся до бази, я сказав йому про інструктора Юдо. Він сказав, що це бойове мистецтво танг-су. Я сказав, що я хотів би спробувати, тому що я не можу зробити зламаним плечем.
У той час він пішов з Кореї, Чак Норріс мав чорний ремінь в тунцях su do і коричневий в judo.

Виявляється, що Playboy також подається у військовій.
Хуг Гефнер приєднався до армії у 1944 році та взяв участь у Другій світовій війні. Під час свого сервісу він співпрацював з армійськими газетами і змалював мультфільми для них.

Актор Білл Косбі приєднався до Військово-Морського флоту у 1956 році як медика і змінив принаймні 5 військово-морських баз протягом 4 років обслуговування.
Косбі працював у відділенні фізіотерапії з пораненими в ході Корейської війни.
Косбі було пропаговано на посаду начальника відділу п'яти. На День ВМС у 2011 році він розповів про свій досвід: послугу.
«Дів, які я провів в ВМС, дали мені підсилення як людину. Моє військо навчило мене заслухати, зробив мене усвідомлення помилок, які я зробив як молодий дев'ятнадцять років. Це було через сервіс, який я міг стати, хто я сьогодні.

р.

Елвіс Преслі був продемонстрований в армію в березні 1958 року - через 2 роки після своїх пісень «Хуунд Собака» і «Геартбрейк Готель» почали звучати на всіх радіостанціях країни і від невідомого хлопчика з Міссіппі він став королем скеля і ролом.
«Мільйони хлопчиків, які підготовляються у військовій, не хочу бути різними від них, я не хочу виняток для мене», - сказав він.
Восени 1958 р. Преслі було відправлено до 3-го відділення панцера, який висаджував у Західній Німеччині, у Фрідбергі. Він був там, що він зустрівся з майбутнім дружиною, Priscilla Boullier.
Елвіс був відреставрований в 1960 році.

Джеймс Бонд приєднався до Британського флоту у віці 16 років.
Після трьох років обслуговування, Коннері був відставлений з причин здоров'я.
Після армії він працював цегляним шаром в Единбурзі, потім перейшов в бодібілдінг, який в кінцевому підсумку привів його до шляху моделювання і кіновиробництва.

У 1965 році Арнольд Шварценгер був продемонстрований в армію в Австрії.
Брав участь у конкурсі Mr. Europe, він пішов з AWOL на змагання, а потім пішов до військового тюрма протягом декількох тижнів.

Клінт Східвуд був відомий своїми західними фільмами, але його сервіс під час Корейської війни показали, що він був не менш сміливим, ніж його героїв. Східвуд був рятувальним і плавання інструктором Форт Орд, потім став корпоралом.
Один день у жовтні 1951 р., Східвуд полетів Дуглас AD-1 з Сіетл до Сакраменто.
У зв'язку з технічними проблемами літак зламався і впав на Тихий океан. Східвуд вдалося поплавати на берег, який на відстані 5 км.

Коли Хендрікс був спійманий водіння вкраденого автомобіля в Сіетлі, він дав вибір або тюрма або військової служби.
У 1961 р. Хендрики зафіксовані у 101-му повітряно-десантному підрозділі в Кентукі.
Понад рік пізніше він розрядився з армії через парашутну травму стрибка. У армію Хендрікс описав як дуже поганий солдат: він постійно скидається на миті, він не може бути призначений для будь-якого бізнесу. За словами одного офіцера, «не було позитивних якостей. й

English, Українська, Français...

-img9---

Джерело: www.businessinsider.com