900
Витратна підробка.
8 листопада 2005 р. за фотографії вперше сплачується понад мільйон доларів: картина Ричарда Принца (Річард Принц) у 1989 р. перейшла на аукціон Крісті за $ 1.24 000! Однак не всі згодні з такою високою оцінкою роботи князя, яка, строго кажучи, не є навіть фотографом.
Ця фотографія зламала світовий рекорд за вартість фотографії в 2005 році.
Але темний кінь Річард Принц, який вистрілив цілу серію, в тому числі відомий «Ковібой», виходить, не на всіх фотографах.
По суті, один з п'яти найбагатших і найвідоміших сучасних Нью-Йоркських митців.
А його «збірник-дельлар» виходить, це не фотографія.
Це називається "рефотозйомка". Простіше кажучи, князь був просто перероблений знімок вже надруковані в журналах.
І своїх героїв були співбойи з рекламних ілюстрацій Марборо.
Таким чином, князь вдалося створити копію (фото) копії (редагування) легенди (коубой).
р.
Автор говорить про таланти своєї фотографії: я мав дуже обмежені навички камери. Власне, ні на все. Я просто граю з камерою. й
Ну, реальний автор найвідомішого і дорогого ковбойня в історії фотографії був, очевидно, набагато більш скромний американський фотограф Сам Абелл.
Джерело: bigpicture.ru
Ця фотографія зламала світовий рекорд за вартість фотографії в 2005 році.
Але темний кінь Річард Принц, який вистрілив цілу серію, в тому числі відомий «Ковібой», виходить, не на всіх фотографах.
По суті, один з п'яти найбагатших і найвідоміших сучасних Нью-Йоркських митців.
А його «збірник-дельлар» виходить, це не фотографія.
Це називається "рефотозйомка". Простіше кажучи, князь був просто перероблений знімок вже надруковані в журналах.
І своїх героїв були співбойи з рекламних ілюстрацій Марборо.
Таким чином, князь вдалося створити копію (фото) копії (редагування) легенди (коубой).
р.
Автор говорить про таланти своєї фотографії: я мав дуже обмежені навички камери. Власне, ні на все. Я просто граю з камерою. й
Ну, реальний автор найвідомішого і дорогого ковбойня в історії фотографії був, очевидно, набагато більш скромний американський фотограф Сам Абелл.
Джерело: bigpicture.ru