631
Випадкові ситуації в житті
1,1 км Відкрийте туалет і знайдіть когось, хто сидить на каструлі. 2. Він збігається спати в якомусь обличчі під час розмови. 3. Слабтеся так, щоб ви могли бачити вашу сорочку або брюки. 4. Забудьте ім'я особи, яку ви йдете. 5. Несподівайтеся, щоб знайти когось, хто їде в ванну, поки ви не промите. 6. Не запросили на вечірку, щоб всі ваші друзі були запрошені. 7. На пляжі або в басейні, втрачають частину купальника і отримуйте голий на публіці. 8. Поверніть мої штани на мій алет в громадськість. 9. Подруга в домашніх умовах піти в туалет і розбити рум'яна перед миттям своїх «пірамідів». 10. Настроювання жирної дівчини з вагітною жінкою. 11. Повідомляти про чоловіка, який тихо прийшов з-за і прослухав. 12. На русі втратити штани через сплески застібки. 13. Не зупинятися і далеко не в натовпі ліфта. 14. Це громадськість до пуке. 15. При вході в транспорт, пам'ятайте, що грошові та туристичні документи залишалися вдома в іншому пакеті. 16. Подаруйте ніс у переповненому громадському транспорті. 17. Перейдіть в гардеробну в фітнес-клубі і побачте голу людину там. 18. Розмова на телефоні з незнайомцем суперечить чоловічому і жіночому голосу. 19. Побачити другу в хвилі дистанції до нього, ближче дізнатися, що це незнайомець. 20. Перший день в абсолютно незнайомій групі. 21. Показати фотографії на телефоні та випадково показати фотографії, які «не повинні бути коли-небудь бачили». 22. З`ясуйте, що туалетний папір вибігається після оформлення справи. 23. Дивитися сексуальні сцени з батьками. 24. Стійка кріпиться в підніжку під час щітки години до дівчинки з великими грудями. 25. При оформленні замовлення не вистачає грошей.
Джерело: mirfactov.com/