Товари для жінки

Я думаю, що ваш порошок підходить вам дуже добре. Ті ноги чудово підходять для вас. У вас є такі пухкі вії. Коли ви блінк, він дрочить на мене! Покажіть мені, ви маєте реальні груди? Або синтепон? Я хотів би мати такий бенкет на мій захист! Якщо це не для тих чарівних зморшок біля очей, я б не дав вам більше тридцять! Я сподіваюся, що ви не танцюєте. У вас є такий чарівний чоловік. Я хочу, щоб я був такий чоловік! Я дуже люблю це і це: Яка чарівна річ у вас є... Що це таке ... Я не знаю, що це називається. Ми зустрілися? Чи не ви коли-небудь їдете в кавер? Ваш пуховик так чарівно пов'язаний! Ваш нижню білизну є свіжим! Чи можна чистити зуби з Comet? Я бачу чоловіка, що не вдарив тебе. Ви так вишукані: Тіти перед оркестром? Ви так гнучкі! Давайте рухатися! Чи є ваша сестра мила або вона виглядає як ви? Дуже гарне волосся! Я не можу уявити, що ви зварилися. Доброго дня! Нагадуємо мене про мій дитинство епізод, коли мій тато і я накачував каву. Ваші очі люблять озера. Один Ізсик-Куль, інший Байкал. Один глибокий і один синій. Я буду закінчити мій напій, madam, і я на ногах.

Джерело: mirfactov.com/