572
Правила, які дозволяють жити до 100 років
За словами лікаря, кожна людина може досягти оптимального здоров’я, виконуючи такі дії. По-перше, веде активний спосіб життя. Вже чотири роки від життя людини займає фізичну активність. Люди, які фізично неактивні, двічі, як і швидше за все, розвиваються хвороби серця і інсульт. Знайте і контролювати рівень холестерину. Високий рівень в крові може призвести до накопичення жирових відкладень в артеріях і збільшує ризик захворювання серця і інсульту. По-третє, дотримуйтесь здорового харчування. Правильне харчування є одним з найважливіших речей, які покращать здоров'я. Щоб слідувати цим правилом не складно. Згідно з доктором медичних наук, професором, завідувачем науково-дослідного відділу артеріальної гіпертензії Федерального центру серця, крові та ендокринології Олександра Конраді, для підтримки здорового здоров’я особливо важливо для людини споживати велику кількість волокон, круп, свіжих овочів, фруктів. Четвертий - знати, контролювати артеріальний тиск. Високий артеріальний тиск часто називають німим вбивцем. В результаті людина може знизити ризик інсульту на 40% і ризик інфаркту на 25%. П'ятий, підтримує здорову вагу. За надмірною вагою є великий фактор ризику для хвороби серця і інсульту. Зниження тривалості життя майже на чотири роки. По-шосте, будьте в курсі загроз, пов'язаних з діабетом. Діабет підвищує ризик високого артеріального тиску, атеросклерозу, ішемічної хвороби серця і інсульту, особливо якщо рівень цукру в крові погано контролюються. Сім не курить. З кожним роком від вживання тютюну помирають десятки тисяч людей, а тисячі некурців страждають однаковою долею з другого дня диму. Після того, як людина кидає курити, ризик хвороби серця і інсульт починає знизитися. У 15-х роках загроза буде не вище, ніж у некурців.
Джерело: katoga.livejournal.com