962
Багато країн світу, де люди не знають, що поцілунки.
На думку вчених, поцілунки не є рефлексом. Діти не знають, як поцілунати. Так поцілунки можна дізнатися тільки. Або не дізнайтесь. Багато країн світу, де люди не знають, що поцілунки. 10 місце: Плем'я, що живуть в Читтагонському висоту східного Бангладешу, не мають виразу «поцілунати мене», але кажуть «пропустити мене». 9 місце: Як вона стала відома з ноток Кука, аборігінів Нової Зеландії на зустрічі покривають один одному з ковдрами і натирають один одному з носами, при цьому випромінюючи щось схоже на грант і сильно намальовуючи повітря в себе. 8-е місце: Нативи на острові Санта Марія на зустрічах обхвату один одному і перетирають носа. 7 місце: Папуани, Тасманці та мешканці острова Фуга на Філіппінщині, завжди тримають приємний запах об'єкта біля носа або над головою. 6 місце: На острові Сокотра, розташований в Індіанському океані з узбережжя Сомалі, поцілунати один на плечі. 5 місце: На островах Тонга або, як їх ще називають, острови Дружба, коли вони зустрічають другу, вони візьмуть руку і натирають її на носі і рот. 4-е місце: У Королівських островах привітання полягає в тому, що жилети щільно приклеюють носи один до одного, а потім енергійно натирають їх один до одного. 3-е місце: У Бурмесе вітання називається мнощі, що фактично означає «вдихання запаху» (ном – запах, ци – інгаляція). 2-е місце: Китайський вітати один одному в дружній спосіб, доторкнувшись між собою носами, або проходячи їх на щоки один одного, як і коли ми зустрічаємо наших леді, схильних до поцілунок. 1 місце: У сучасному Японії вважається дуже непристойним для поцілунок перед свідками. Ось чому ви майже ніколи не побачите поцілунок в японському кіно. Що відомо по всьому світу, як японська поцілунка виконується так: стояти один крок, нахилити вперед і тягнути губи і торкнутися губи вашого партнера. Не відкривайте рот за будь-яких обставин!
Джерело: mirfactov.com/