Тема сну на робочому місці, що ведеться кількістю згадок про це в мережі, є дуже живим і актуальним. Коли є попит, рано чи пізно існує пропозиція. Ну, насправді, ймовірно, некомфортний сон з головою на руках або безпосередньо на столі. Руки будуть потоки, голова важко - повний дискомфорт і неадекватний відпочинок. Ви можете, звичайно, спробувати покласти щось під голову з офісного обладнання - стека паперу там або рулону поліетилену бульбашок, але це також якось не працює.
Дизайнерка Кавамура Ганівського прийшов на допомогу страждань і бажає взяти з собою напля, де немає необхідних умов для цього. Звертаємо вашу увагу на те, що з точки зору дизайну такий, тобто зовнішній вигляд виробу, рішення досить спірне. Це підвал. Я не знаю, що порівнювати цей пакет. Асоціації, ви знаєте. Але з точки зору функціональності - повна робота. Голова руками в повному комфорті, який був необхідний з цього виробу. Ну, погляд... Я скажу вам трохи секрету. Немає одного Люди, які готові спати про офіс, і в будь-якому іншому громадському місці, зовнішній вигляд такого пристрою настільки барабанний, що ви не можете турбуватися про вимогу. Купити. Ми можемо привітати винахідника з успішного вирішення такого важкого питання.