847
Кілька типів обманних листів
Травня давно відома як найгарячіший шкільний час. Більшість студентів та студентів запускають іспити цього місяця, або принаймні підготуватися до них. Тепер покажіть мені, хто серед вас, отримав вичерпний квиток, не намагався шейку (або не так) руки, щоб отримати попередньо упакований чітколист з відокремленого місця? Я думаю, що це просто дитяча справа. Вона остання надія про сальвації, соломка для похилого чоловіка, боляче письмово довгі ночі в світлі лампи, проходження до вирощеної оцінки і пропущеної сесії.
Ми підготували для вас кілька типів обманних листів і способів обману. Со... Це нормально. Він є частиною паперу, на якій написано відповідь на одне або більше питань у невеликих текстах і дисертаціях. Для написання таких шпор для більшості вчителів дуже складно. Якщо ви сидите в середині класної кімнати, щоб учитель не мав лінії пам'яток, і у вас є безпосередня видимість вчителя.
BOMBA SPARGAL - це листовий лист з правими відповідями, написаними заздалегідь. Займає багато часу для приготування. Один з кращих методів написання читальних аркушів. Однак, щоб досягти успіху, потрібно перейти до іспиту на іншу групу, дізнатися, на які листи проходять іспит, і написати правильні відповіді точно так само. Під час іспиту необхідно негайно знайти правильну відповідь і витягнути її з загального пакету. SPARGAL INVISIBLE БОМБА. Ви пишете відповіді на квитки, кожна відповідь знаходиться на новому аркуші, але ви кладете порожній аркуш паперу під листом, на який ви пишете. Вам потрібно виштовхувати ручку важче. Перший шматок (на якому він писав) можна видалити. На іспиті ви стягуєте квиток і отримайте чистий листок, але по суті, готову відповідь на квиток. СХАРГАЛ. Це шматок паперу, взятого з книги. Дуже важко відписати такий шпор, але майже не витрачається на його написання. Це рулон. Це друк на туалетному папері для цього потрібно ввести в невеликий текст друку, потім друкувати його на щільному туалетному папері. Перевага методу полягає в тому, що в невеликому шматку можна розмістити всі питання. Якщо учитель помітить, що ви обдурити, то потрібно швидко розкачати туалетний папір в рулон, показати його і попросити залишити. СПАРГАЛЬНИЙ ПЛАЄРН. Запис з правильними відповідями на питання. Недолік є те, що ви повинні шукати правильне питання протягом тривалого часу, а також в тому, що людина з навушниками на іспиті виглядає досить дивним і підозрілим. до 1 2 3 4 5+
Це калькулятор. Це ноутбук з введеним текстом відповіді на питання. Для тих суб'єктів, де необхідний калькулятор, в 95% випадків можна написати такі шпори, особливо для тих, хто потребує калькулятор. Додаткова література. Зазвичай на контрольних залах в серйозних установах можна використовувати додаткову літературу - вексельні плани, контракти, коди, каталоги, словники тощо. Отже, спробуйте переконатися, що у вас завжди є стільки літературу на столі якомога простіше, то ви не будете мати ніяких труднощів десь між двома енциклопедією, щоб приховати невеликий лист або покласти пучок білого аркуша, як проект, і втратити шпори між ними. Спаргал на гумці. Ви посипте відповідь на спину, ви створите кінець гумки з нижньої білизни, краватку іншого кінця до руки. СПАРГАЛЬНІ ВІЙНИ. З тих пір, як це холодно, ви кладемо на светр, комір якого добре простягається, і на внутрішню частину светра ви прикріпите чітко-лист, і коли вам потрібно подивитися, ви схильні до того, що ви гарячий, і, витягуючи комір, подивіться на обманний аркуш. Пророки, описані тут, використовуються протягом багатьох років, і стали, як це було, морально застарілим. Продається більше і більше оновлених коштів, наприклад, така річ продається в Німеччині:
Олівець, який можна назвати «Висвітленням студента». Закручений шматок паперу витягується з нього і витягується назад - великий обманний лист!
Є також багато всіляких дротових і бездротових (так званих Блакитних Зубів) навушників, є навіть спеціально виготовлений для цього бізнесу, практично невидимий в вусі.
Увага періодично привертають і анонси різних нововведень з серії письмових інструментів - різних ручок, наприклад, ті, які тираються смугою або невидимими і т.д.
Виходячи з моєї практики, я скажу, що краще, щоб вийти з власного, оригінального «спуру», який ніхто не мав, і про що вони не знають.
Я ще пам'ятаю найщасливіших. До них відносяться - шпори на світлому підошві взуття, шпори - гармоніки, які дуже зручно приховати, наприклад, під кільцем. Ви також можете написати читовий аркуш на темному правилі з олівцем - він видно тільки з певного кута зору; в дрібному почерку на різних канцелярських господарствах (руби, олівці, олівці, олівці...)
Дівчата зазвичай люблять носити спідниці для іспиту, і приховувати листя під пастками.
Нещодавно вчителька розповіла мені випадок, коли в одному з іспитів вона помітила, що два студенти обдурили, але не змогли зрозуміти, як обдурити.
Наприкінці іспиту вона називала їх, сказав вона знав, що вони обдурили, але оскільки вона не розуміла точно, як це робили, вона дав їм хороший клас для іспиту. Повернувшись, вона попросила її розкрити секрет обману аркуша.
Відповідь застрягла її, і в свою чергу, мене.
Хлопці придбали 60 білих ручок. 60 квитків. На кожну ручку, на своїй негайній «верхній», подряпини номер квитка шпилькою, і на кожному обличчі з однаковою голкою – її розчин.
Використовуйте його для здоров'я, але пам'ятайте - краще дізнатися, і залишити чітколист для найбільш екстремального випадку. Успіхів з іспитами!
Джерело: mirfactov.com/