Плівка синього світла

Плівка синього світла

Пластикові яблука, лимонад замість шампанського, кілограмів паєтків і кілометрів пентину на набір найбільш консервативної програми Центрального телебачення. Плівка синього світла

Формат «Синього світла» ніколи не змінив і ніколи не змінить: серптин, що літають через студію, «радянське шампанське», лікує на таблицях аудиторії. На Новий рік привітають артисти і гості. Плівка синього світла

2 роки тому я був наборі «Вогонь». З тих пір не змінився. Не кинувшись, вони запросили, і не кинули серпентину - до цього дня зйомок він вже захопився як на дев'ять кілометрів. Плівка синього світла р.

Сонячний голос від десь на вершині павільйону не жартував, як і останній раз: «Подивитися від обличчя!» З таким виразом, Новий рік не відсвяткував! і ніхто не захопив мене і камеру за межі телевізійних камер - вона відчувала, як це було останню ніч зйомок, все було знято і не натягувалося на набір. Плівка синього світла

Головні зйомки відбуваються вночі, тільки в цей час можна отримати зірки на шоу. Вони використовуються попередньо написаним текстом і співають по невеликому фрагменту пісні «Новий рік приходить...» Потім після редагування нам здалося, що всі митці, спортсмени, актори та інші відомі люди одночасно присутні в залі та співі. Плівка синього світла

Показ фільму «Блакитне світло» займає дев’ять днів. Майже нічого не може торкнутися - все, хоча красиве, але полум'я. Працівники повинні постійно регулювати пейзаж. Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла р.

Плівка синього світла р.

Особлива людина пускає іскри, додаючи їм руки в повітряний пістолет. Плівка синього світла

Плівка синього світла р.

Ви не можете пити рідину від склянок. Перш за все, це не шампанське, це лимонад. По-друге, навіть той факт, що цей лимонад не сказав до екстраси, зателефонувавши до вмісту «рідка з певними хімічними властивостями і добавками». І по-третє, в повних келихах дуже зручно вигасити Bengal вогні. Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла р.

Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла р.

Плівка синього світла

Хоча я не сказав нікому, що я був зйомки, я все ще відстежув і бомбардував Vkontaktik і Aska з проханнями відправити фото. Дівчата в червоному і бірюзовому були першими, щоб знайти мене онлайн. 3250Р. 3700Р.

Як сцена приготує до наступного номера, додатково прогрівається в передпокою. Вранці на профільних форумах та громадах дев'ять ранку, а в четверо вранці залишаться. Плівка синього світла

Є дуже мало чоловіків серед глядачів, вони не можуть витримати практично щодня сидячи в гарячому залі. Плівка синього світла р.

Все з міста. Декілька з них вирушила до столиці кілька днів. Але вони не прийшли сюди за гроші або сниться на флеш-екрані. «Я дуже хочу свято, і тут це. Немає нічого, щоб зробити вдома, їх основні пояснення. Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла

Це додаткова шафа-купе, одягнена в сумочки. Плівка синього світла Р

Прихильник виявився секретним об'єктом, я намальований, щоб знімати щось більш цікавим і дозволеним. Плівка синього світла

Плівка синього світла

Від 12 кв.м до 12 кв.м додатково отримує 500 рублів (потрібно приїхати 9 кв.м.), а після півночі сто рублів на годину. Але дев'ять сотень зароблених рублів буде досить тільки прийняти таксі до готелю 4 ранку. Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла р.

Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла

Плівка синього світла