Плівка синього світла

Пластикові яблука, лимонад замість шампанського, кілограмів паєтків і кілометрів пентину на набір найбільш консервативної програми Центрального телебачення.

Формат «Синього світла» ніколи не змінив і ніколи не змінить: серптин, що літають через студію, «радянське шампанське», лікує на таблицях аудиторії. На Новий рік привітають артисти і гості.

2 роки тому я був наборі «Вогонь». З тих пір не змінився. Не кинувшись, вони запросили, і не кинули серпентину - до цього дня зйомок він вже захопився як на дев'ять кілометрів. р.

Сонячний голос від десь на вершині павільйону не жартував, як і останній раз: «Подивитися від обличчя!» З таким виразом, Новий рік не відсвяткував! і ніхто не захопив мене і камеру за межі телевізійних камер - вона відчувала, як це було останню ніч зйомок, все було знято і не натягувалося на набір.

Головні зйомки відбуваються вночі, тільки в цей час можна отримати зірки на шоу. Вони використовуються попередньо написаним текстом і співають по невеликому фрагменту пісні «Новий рік приходить...» Потім після редагування нам здалося, що всі митці, спортсмени, актори та інші відомі люди одночасно присутні в залі та співі.

Показ фільму «Блакитне світло» займає дев’ять днів. Майже нічого не може торкнутися - все, хоча красиве, але полум'я. Працівники повинні постійно регулювати пейзаж.

р.

р.

Особлива людина пускає іскри, додаючи їм руки в повітряний пістолет.

р.

Ви не можете пити рідину від склянок. Перш за все, це не шампанське, це лимонад. По-друге, навіть той факт, що цей лимонад не сказав до екстраси, зателефонувавши до вмісту «рідка з певними хімічними властивостями і добавками». І по-третє, в повних келихах дуже зручно вигасити Bengal вогні.

р.

р.

Хоча я не сказав нікому, що я був зйомки, я все ще відстежув і бомбардував Vkontaktik і Aska з проханнями відправити фото. Дівчата в червоному і бірюзовому були першими, щоб знайти мене онлайн. 3250Р. 3700Р.

Як сцена приготує до наступного номера, додатково прогрівається в передпокою. Вранці на профільних форумах та громадах дев'ять ранку, а в четверо вранці залишаться.

Є дуже мало чоловіків серед глядачів, вони не можуть витримати практично щодня сидячи в гарячому залі. р.

Все з міста. Декілька з них вирушила до столиці кілька днів. Але вони не прийшли сюди за гроші або сниться на флеш-екрані. «Я дуже хочу свято, і тут це. Немає нічого, щоб зробити вдома, їх основні пояснення.

Це додаткова шафа-купе, одягнена в сумочки. Р

Прихильник виявився секретним об'єктом, я намальований, щоб знімати щось більш цікавим і дозволеним.

Від 12 кв.м до 12 кв.м додатково отримує 500 рублів (потрібно приїхати 9 кв.м.), а після півночі сто рублів на годину. Але дев'ять сотень зароблених рублів буде досить тільки прийняти таксі до готелю 4 ранку.

р.

Джерело: ottenki-serogo.livejournal.com/239125.html