Бабушка-диджей

70-річний Рут Квіти з Брістоль, відомий під псевдонімом DJ Mamy Rock, прийшов до DJing тільки рік тому і миттєво отримав популярність. Новий DJ вперше підкорив клуби рідної Великобританії, потім відновив за завоювання Франції, і цього тижня прийшов в Нью-Йорк. Поведінка DJ у віці 69 не є звичайною. Але DJ Mamy Rock дійсно любить свою нову професію.

Рутські квіти зацікавили DJing a рік тому, після перших ударів клубу на день народження онука. Не хочу, щоб пустити Рут через венозний вік. Хто знав, що лише рік після першого візиту до клубу, ця літня леді підкорить найкращі танцювальні підлоги у світі.

«Я прийшов, я знав, що я хотів це тут. І я думав, "Чому не я це робити?" Мій чоловік помер, я retired - час досить. ? Для просування сіро-волосатий DJ Mamy Rock взяв один з кращих виробників Франції, 28-річному Орелен Симона. Після підкорення кращих клубів Європи та опанування соціальних мереж, Зірка бабуся-DJ перейшла в США. Під час своєї літньої екскурсії каліфорнійських клубів вона записала одну на локальній студії з символічною назвою '69'. .

При запиті, як довго вона планує DJ, Mamy Rock сказав, що до тих пір, поки людина має достатню кількість енергії і бажання зробити те, що він любить, занадто рано писати його. Тому, щоб правило вініл бабуся DJ буде довго.

Багато в 70 вже підвели підсумки, а для Рутових квітів розпочато нове життя.

Джерело: bigpicture.ru/? p=101739