Не переглядайте підписку.

Дуже важливі навички спілкування. Постійно необхідно бути розробленим і поліпшеним. Чим цікавіше буде спілкуватися з вами, тим більше можливостей відкриється перед вами. Але для того, щоб стати бажаним співрозмовником, крім різних інтересів і eloquence, вам також потрібно трохи стримано, щоб уникнути помилок. Ось основні: 1. Деякі люди впевнені, що можуть похвалитися новим автомобілем або великим заробітком, вони зможуть вражати інших. Щось вірно. Вони будуть вражати оточуючих... Розумні люди знайдуть їх порожньою і безперечною. Коли хтось свідомо намагається вижити себе, він відразу ловить очей і, як правило, такі зусилля викликають протилежний ефект. 2. Всі люди люблять дарувати поради. Не дивно. Коли хтось розповідає про свої проблеми, перш за все, що приходить до уваги, щоб висловити свою точку зору, поділитися досвідом, але іноді людина просто повинна говорити. Вчимося відхиляти від коментаря в ситуаціях, де ви відчуваєте, що вони можуть бути непотрібними. Люди зазвичай просять порад, якщо вони дійсно потрібні. У цьому випадку намагатися не перестаратися. Зовні активної консультації з-за кордону може здатися як самообв'язану клітку, яка обов'язково знає відповіді на всі питання. Ті, хто зіткнувся з реальною проблемою, такі знаряддя-всі.

3. У «І я... і я... і я...» Хто може говорити тільки про одне: своїх близьких. Вони перетворюють кожну розмову в монологію про себе. Це дратує. Ось пара найбільш поширених способів брендувати себе розсмоктувачем:
(a) Постійно перервувати співрозмовників в середині фрази: «Це те, що тут я!» і почати розповідати історію.
(b) Замість прослуховування іншої особи, почекайте свою подію.
c) Спробуйте перевести будь-яку розмову в тему інтересу до вас і відчайдушно продовжувати чіплятися до неї навіть після того, як він працює.
д) Поговоріть занадто багато. 4. Ви вирішили обговорити з новим знайомством, знежирюючи наряд жінки, навпаки, брудне волосся взаємного друга або останньої вафії вашого сусіда? Не дивно, якщо це ваша остання розмова з цією особою. Gossip і обговорити інші - це недосвідчений клас. Звісно, такі розмови дають відчуття чудовості над іншими, але при цьому включають безліч негативних аспектів. Вони несуть, неспроможні і залишають позаду неприємного залишку. Крім того, якщо ви щасливі обговорити інші, ваш співрозмовник може легко подумати, що він необхідний для того, щоб крокувати і ви будете взяти його - це вбити будь-яке бажання спілкуватися з вами.

5. Умань Однією з головних помилок у розмові є постійний страх помилитися. Коли людина занадто зосереджена на наданні враженням приємного співрозмовника, він відразу ж захоплює око – він підбирає кожне слово, і його думки зосереджені десь глибоко всередині, а не на самому діалогі. Ми повинні бути простими. Подумайте, що ви сказали і скажете, що ви думаєте. Так, як ми можемо уникнути помилок? Відповідь проста. Урокуйте увагу на себе. Всі вищевказані проблеми вкорінені занадто багато уваги до себе. Не дайте ego переходити на борт і насолоджуватися спілкуванням.

Джерело: selfhacker.ru/2011/04/5-oshibok-kotoryie-neobhodimo-izbegat-v-razgovore-chtobyi-ne-vyiglyadet-glupo/