761
Іспанія - Таррагона
Сьогодні, фотограф Віталія Таїсаєва подарує нам цікавий тур одного з найдавніших міст Іспанії та всього Іберського півострова - Таррагона. Привіт, кожен! Я вирішив диверсифікувати географію моїх постів. І на прохання я вивів цікавий пост про одне з найдавніших міст Іспанії і всього Іберійського півострова – Таррагона. Іспанія є одним з кращих країн світу. Гангс у верхній частині між Італією та Францією. Звичайно, це найкраще місце для проведення літніх канікул або свят. Цікаві фото під катоком. Поза «69»
Тарагона знаходиться в провінції Каталонія, близько години і півприводу з Барселони до курорту Салу.
У той же час на місці римського імператора Октавіана, а місто було відкритою точкою для завоювання всього Іберського півострова.
Місто має дуже контрастну і барвисту архітектуру, як в усьому Іспанії. Картина стін дуже популярна.
Це такий цікавий знак.
Ви можете подивитися, як зробити смачну ласагну з смачним сиром моцарелла. Запахи дивують!
р.
Тепер місто є дуже великим портом і промисловим центром Каталонії.
Тарагона Собор – це пітливість, але в той час як наш візит був закритий для реконструкції. Поєднує римські та готичні архітектурні стилі.
Дуже сильний охоронець =
Удачливий для власника такого коня!
Рим на місці. Капітолін вовк, який обдурив два брати, Ромулус і Ремус, засновники Риму.
Нещодавно було оголошено Центр культурної спадщини ЮНЕСКО. р.
Дуже цікавий дизайн п'яти фонтанів. У літній час дуже спекотний і фарширований, ці фонтани дають життєздатну воду і енергію для подальшої подорожі.
На схилах вирощують декоративні виногради, пробували - дуже кислі. р.
Підбадьорився Роман Амфітр або форум. Дуже атмосферно, бо 2000 років тому тут загиблились перші християни, охочі воювали до смерті і натовпу вирішили долі програвачів.
Тепер це дуже спокійне і спокійне місто. Ведуться багато туристів, особливо влітку.
Попереднє повідомлення, швидше за все, буде про французьких ресторанах як початок для екскурсоводів.
Я сподіваюсь, що у нас! Я!
Джерело: vtaysaev.com/2012/01/samyj-rimskij-gorod-ispanii-tarragona/