Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Сім способів перебування

Сісти перед робочим монітором, ви повинні зупинитися, щоб зупинитися? Чи болить твої очі після пісочниці? Такий день сонливість виникає через недостатність нормальних біоритмів тіла або є результатом накопиченої втоми. Щоб зняти сонливість протягом декількох годин допоможе кава. Однак не варто зловживати - більше трьох склянок цього напою день шкідливі для здоров'я. Не гірше тонів і міцного зеленого чаю. Енергетичні напої – останній варіант. Прийняття допустимої дози не тільки шкідливі для здоров'я, але і смертельно. «Енергетика» протипоказані людям з проблемами з серцем і судинами.

Деякі продукти також допоможуть вам впоратися з сонливістю, а саме тонізуючими продуктами і високим вмістом цукру (пісочний шоколад). Змішайте тіло і соки зі свіжих фруктів і горіхів.

Кращий засіб для снудіння - сон. Знайти 15-20 хвилин часу на обідній перерви, щоб спати в зоні відпочинку або навіть на робочому столі. Так ви отримаєте необхідний заряд вакантності до закінчення робочого дня. Пам'ятайте, що правильний сон є важливим для вашого здоров'я, як правильне харчування і вправи. За останні медичні дослідження, будь-які порушення сну скорочують життя людини на 10-15 років.

Зайдіть зовні або на балкон і зробіть трохи повільними і глибокими диханнями. Особливо добре знімає сонливість морозива повітря.

Не сидіти в одному положенні на робочому місці. Візьміть коротку поломку, щоб пройтися в дворі або хоча б прогулятися по залу. Масаж ваших пальм, вуха, розчісувати волосся протягом трьох хвилин. Цей місцевий масаж є реальною швидкої допомоги для засмаги під час робочого часу.

Не залишить втоми і слід. Звичайно, цей метод не підходить для жінок, тому що після процедури вам доведеться переробити макіяж.

Джерело: фінанси.bigmir.net/career/11236-Sem-sposobov-ne-zasnut-na-rabochem-meste