Сім способів перебування

Сісти перед робочим монітором, ви повинні зупинитися, щоб зупинитися? Чи болить твої очі після пісочниці? Такий день сонливість виникає через недостатність нормальних біоритмів тіла або є результатом накопиченої втоми. Щоб зняти сонливість протягом декількох годин допоможе кава. Однак не варто зловживати - більше трьох склянок цього напою день шкідливі для здоров'я. Не гірше тонів і міцного зеленого чаю. Енергетичні напої – останній варіант. Прийняття допустимої дози не тільки шкідливі для здоров'я, але і смертельно. «Енергетика» протипоказані людям з проблемами з серцем і судинами.

Деякі продукти також допоможуть вам впоратися з сонливістю, а саме тонізуючими продуктами і високим вмістом цукру (пісочний шоколад). Змішайте тіло і соки зі свіжих фруктів і горіхів.

Кращий засіб для снудіння - сон. Знайти 15-20 хвилин часу на обідній перерви, щоб спати в зоні відпочинку або навіть на робочому столі. Так ви отримаєте необхідний заряд вакантності до закінчення робочого дня. Пам'ятайте, що правильний сон є важливим для вашого здоров'я, як правильне харчування і вправи. За останні медичні дослідження, будь-які порушення сну скорочують життя людини на 10-15 років.

Зайдіть зовні або на балкон і зробіть трохи повільними і глибокими диханнями. Особливо добре знімає сонливість морозива повітря.

Не сидіти в одному положенні на робочому місці. Візьміть коротку поломку, щоб пройтися в дворі або хоча б прогулятися по залу. Масаж ваших пальм, вуха, розчісувати волосся протягом трьох хвилин. Цей місцевий масаж є реальною швидкої допомоги для засмаги під час робочого часу.

Не залишить втоми і слід. Звичайно, цей метод не підходить для жінок, тому що після процедури вам доведеться переробити макіяж.

Джерело: фінанси.bigmir.net/career/11236-Sem-sposobov-ne-zasnut-na-rabochem-meste