1043
Втрата свідомості
26-річний мешканець Ліверпуля страждає від рідкісного захворювання: дівчина втрачає свідомість від різких звуків, страху і навіть сміху. Caitlin Wallace може втратити свідомість навіть від гучного сміху 26-річної британської жінки Caitlin Wallace стала жертвою серйозної хвороби, яка повністю змінилася її життя. Дівчина з Ліверпуля діагностувала каталепсія - захворювання нервової системи, в якій будь-який сюрприз призводить до втрати свідомості. Прості речі, такі як збивання на дверцятах, оголення собаки або роги автомобіля на вулиці, можуть викликати іншу атаку. Я був сміятися на що-небудь і втратив свідомість. Я не можу контролювати м'язи, я не можу вибрати, де я відчуваю, що я паралізував. Чоловік Кайтліна, Джон, бере велику турботу і допомагає їй, намагаючись бути завжди там і захистити її від усього, що може викликати атаку.
Через хворобу дівчина змушена витрачати весь час в домашніх умовах - Коли я хочу сказати щось важливе або розповісти щось смішне, я попросила її сидіти. Після того, як Кайтлін висохнув волосся феном і не бачив, як я прийшов, і коли я перевернув, стрибав з сюрпризу і непритомно, добре, що поруч було ліжко, чоловік дівчина поділився. Погана дівчина повинна негайно відмовитися від своєї ліцензії і роботи в стоматологічній клініці. «Я впав дупа з телефону кільце і через постійну сонливість зробив помилки, це був повний перевал,» вона прийнята. Чоловік Кайтліна Джона Галас завжди там, щоб допомогти коханому За останнім Різдвом Христовим, суди стали настільки важкими, що Кайтлін був з будинку в колясці, хоча вона могла прогулятися. Не вдалося приготувати, їсти або душ на власній, це небезпечно. Іоан мав бути там весь час. Коли мій стан став дуже складним, я ніколи не залишив будинок. Кілька місяців тому я не розумію, як я збираюся жити, це нудно, і я почав читати книги.
Так Кайтлін раптом зрозумів, що вона бажала стати письменником, і тепер вона має вільний час, щоб переслідувати її мрії. Іван любив ідею і з нетерпінням чекаю на першу книгу дружини. Люди з narcolepsy мають неприємні труднощі, що регулюють мозок і не можуть спати більше двох годин. Спадок може бути викликаний сильними емоціями, сміхом і радістю, або гнівом і розчаруванням, прокоментував невролог Павло Читання. Захворювання можна лікувати антидепресантами, вони допомагають мозку впоратися з порушенням імунітету.
Джерело: www.lifenews.ru/news/75390