715
Будинок 1 400,000,000 євро
Незайнятий ірландський художник Френк Баклі побудував свій будинок з перероблених банкнот варто всього 1,4 млрд євро. замість цегли він використовував шматки подрібнених векселів, які він занурився в Ірландському м'яти. Ідея створення будинку з грошей прийшов до нього випадково, коли він працював над розписом, що також використовували подрібнені банкноти.
Френк Баклі: Я сидів у студії близько чотирьох мільйонів євро перероблених банкнот на підлозі, і я зрозумів, що це був просто папір. Я відчув, що це було зроблено для того, щоб люди зрозуміли, що теж. "
Митець побудував свою роботу в нині занедбаному бізнес-центрі Дубліна, зателефонувавши до неї «Біліон євро додому». Він вірить, що така будівля добре відображає бодість, яка захопила світ і змушує вас думати про суть грошей. Пряжа тепер має вітальню, туалет і патіо готовий. Митець планує побудувати кухню і спальню таким же чином. Крім того, він стверджує, що будинок його дуже теплий, і він завжди спить в ньому без ковдри. Дивись ще: 40 фактів про Eminem. Успішні бої і подвійні. Гіганна панорама Нью-Йорка з пам'яті.
Джерело: www.furmag.ru/furfur/all/culture/154215-bezrabotnyy-hudozhnik-postroil-dom-iz-polutora-milliardov-evro