631
Я Пепсі.
Найбільші виробники вуглецевих напоїв – Coca-Cola і PepsiCo – це зміна рецепту для запобігання розміщення попереджень на пляшках про небезпеку раку. Ці зміни обумовлені тим, що стан США Каліфорнія нещодавно включений до переліку вуглеводних речовин 4-метиліпідазол, які використовуються в карамельному барвнику для Pepsi-Cola і Coca-Cola. Тим не менш, Coca-Cola і PepsiCo наполягають, що новий рецепт буде застосовуватися по всій США і допоможе підвищити ефективність виробництва напоїв. "Ми вважаємо, що такі зміни не пов'язані з будь-якою загрозою для здоров'я людини, ми попросили постачальників карамельних виробів прийняти цей крок, щоб наші продукти не потрапили під вимогу, щоб розмістити науково незрівняні попередження", - сказав Кока-Кола Олена Гарза-Харків.
В результаті одного наукового дослідження було пов’язане з виникненням раку в мишей і щурів. Однак не існує доказів, що речовина позбавляє від небезпеки для здоров'я, згідно Американської асоціації виробників напоїв. Адміністрування харчових продуктів та наркотиків США підкреслює, що для отримання дози 4-метилимідазолу вводять під час досліджень в експериментальних мишей і щурів, людина повинна пити тисячі банок Кока-Кола або Пепсі-Кола. Coca-Cola і PepsiCo обліковий запис майже 90% ринку вуглецевих напоїв. Кока-Кола плутають кольори українського прапора на плакатах Євро 2012 Найкорисніший шампанське рожеве. Напої Bitter роблять людей більш критичними та суворими. Топ 10 популярних коктейлів.
Джерело: www.bbc.co.uk/russian/business/2012/03/120308_cola_pepsi_warnings.shtml