Востава навколо могили

95-річному мешканцю Китаю Xu Feng, який вже зумів провести похоронну церемонію, прокинувшись, вийшов з труни і повернувся додому. Xu Feng живе окремо в його будинку в провінції Гуандсі, пише Oddity Central. Нещодавно отримала травматичну травму мозку, внаслідок чого вона втратила свідомість протягом тривалого часу. Її все ще тіло був знайдений її сусід Qing Wang. «Що важко я проштовхнув її, незалежно від того, скільки я назвав її, вона не відповіла. Тоді я відчував щось неправильно і намагався зловити її дихання. Він не був, хоча його тіло ще тепле, він сказав. Уважаючи сусід мертвий, кінг Ван і його син кладуть Xu Feng в кафіні і провів її похоронний обряд. На щастя, за китайськими традиціями, труна з тілом покійного не закопується кілька днів, щоб його сім'я і друзі могли б сказати до нього. Цін Ван також вирішив не закривати труну до дня похорону – безлюдно, Xu Feng. У день до похорону люди дивилися, щоб знайти труни порожній. Змащені, вони почали шукати тіло Xu Feng, і в підсумку знайшли її на кухні її домашньої кухні. Медичний звіт говорить Xu Feng, що так званий "смертейне смерть" через головний удар, де дихання практично повністю припиняється, але людина все одно живий. Тим не менш, є негативні наслідки для Xu Feng – вона тепер залишається з нічого, так як, за китайською традицією, всі речі покійної людини спалюються. СЕО ТАСО: Swede виживає 2 місяці в снігокритому автомобілі Найдавніша людина в світі склала 256 років. Крейг Льюїс не має серця.

Джерело: фокус.ua/foreign/221918/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное