1032
Одружена з варенням
Жінки в Великобританії, 33-річний Сусан Еман, важить «тільки» 343 кілограмів. Сусан мріє про досягнення своєї мети стати летючої жінки в історії людини. Допомогти їй з цим готовий 35-річний fiancé Parker Clark, який працює як шеф-кухар.
У місті Каса Гранде, Арізона, безумовно, не загрожує. Він завжди буде мати роботу, принаймні для передбачуваного майбутнього, адже він займається Сусаном Еманом. Минулого року вона оголосила бажання стати найсвіжішою жінкою на Землі.
Тепер вага Сусана підійде до 3,5 ст., але вона планує відновити до 7. Для цього вона потребує високої калорійності їжі. Це там, де Eman приходить в руки для Parker Cluck.
Клечка - варення за професією. Підготовка їжі для Сусана - це задоволення, тому що вона не страждає від нестачі апетиту. В інтернеті зустрілися три роки, а після бурого листування вирішили стати подружжям. р.
Паркер живе в будинку Сусан за місяць - з нею і синами, 17-річною Габрілею і 13-річною маринкою, яка, до речі, є все нормально.
«Наше об’єднання можна вважати шлюбом на небі», – розповідає Сусан Еман. Я люблю їсти і готувати паркувальника. Я ще мріяв про те, що жінка в світі, і він підтримує мене в цьому. Він любить великі жінки, як побачити його, дати мені задоволення, коли я їсти. Він чудовий вар. Як я можу сказати не чоловікові, який може обробляти кухню так добре? Наші смаки точно такі ж: він любить варити спагетті бологне, улюблену страву.
Крім того, кланк робить більшу частину господині, позбавляє наречену ходити, ванн з нею і допомагає їй зробити все, що важко для неї через її вагу. Насолоджуйтеся прогулянками по парку щодня, під час якого Сусан знаходиться в спеціальному стільці.
"Я підтримую Сусану в своєму бажанні бути найбільшою жінкою", - каже він "Що це робить її щасливим". Звичайно, я хвилююсь про своє здоров'я, але я намагаюся зробити її їсти тільки здорові продукти, такі як більше салатів, і зробити її вправою. Вона підірвала повну фізику минулого року. лікар сказав, що вона була в хорошому здоров'ї, хоча він проти її мрії. До тих пір, поки лікарі не звучать тривогу, я буду тримати його. Дивись також: Британка визнана найжирнішим чоловікам у світі Жінки бачать себе як жиру, ніж вони дійсно є. Що ж люди шкодують більше 30? Солодкі любителі часто виглядають старше своїх років. Скільки води потрібно пити здоровим?
Джерело: bigpicture.ru/? р=272702