Якщо ви хочете подарувати коханій людині iPad або iPad 2 на новий рік, але ви не маєте достатньо грошей – не хвилюйтеся! Ми хочемо розповісти вам про чудовий розповідь про китайський студент Wei Xinlong, який не мав достатньо грошей, щоб купити його подруга iPad як подарунок на день народження, він зробив для себе. Оригінальний пристрій виявився кілька разів дешевше, ніж оригінальний і вартість студента $199.
р.
За словами автора нового пристрою, він взяв його 10 днів, щоб виготовити планшет. Спочатку було придбано використовується ноутбук за $78 на eBay, з якого було видалено процесор, материнська плата, графічний чіп і дисплей. Займав ще 50 $, щоб купити акумулятор і сенсорний дисплей. Решта грошей перейшла на інші дрібні речі і чіпси для пристрою.
Працює псевдо iPad на основі Windows 7. Згідно з студентом, він не встановив офіційну версію, і врятував ще $100. У той же час на планшеті можна прочитати, дивитися відео і грати просто, доторкнувшись до екрану.
«Це найкращий подарунок, який я коли-небудь мав, і я буду тримати його назавжди», - сказав подруга Вей, Сон Шаша, який прикрашений планшетом зі стразами та логотипом Apple. Дивись ще: Apple представила новий IPad. На iPad вийшов сенсорний фотошоп. Продається комп'ютер за $ 35. Інша версія Android буде названа після торта.
Джерело: fishki.net/commentall.php?id=102250