Вірний собака.

Собака чекає власника на місце його смерті на третій рік. Мутт в кожному проходженому водієві хоче побачити його майстер. Поважний друг не залишає свого посту, виконуючи дорогу в довге і розпаду. Драйвери, що проходять по життю собаки і годують його.

Собака і його майстер повернулися в ніч з села Песоченського будинку, до села, прогулявшись по трасі. Людина сідає на краю дороги... Автомобілі, що пройшли. Водій одного з них не помітив пішоходу і збив його на смерть. Коли поліцейські і медики прибули, собака кинулася і не давала нікому біля корпсу. Потерпілий 50 років, він є колишньою військовою офіцером. Не знайдено І чекав суд на місце, де він пропустив його живим. р.

Я поїдаю всіх вихідних до міста Чекалін, Тульської області до своїх батьків, і протягом двох років я зустрів собаку на одному місці, який чекає свого власника, говорить Олексій Калуданін. У першу чергу він прокинувся при проходженні автомобілів і пробігається після них. Тоді він заспокоївся і почав просто піти на сторону дороги - "на миті" біля пам'ятника його покійного майстра. Кожен чекав трохи довше, і собака забуде що сталося. Відноси покійного чоловіка взяли його, але через кілька днів він повернувся до свого колишнього місця. Останнім часом біля доріжки хтось зробив його кабіною з труби, укладав постільну білизну. Спочатку собака подається на полі мишей.

Я дивився його ловити їх кілька разів біля сцени трагедії. Після того, як драйвери пропустили і виховали його. На перший раз, Хаті не прийшла до мене, не приймала сумку їжі і виглядала і зліва. Але один день він зустрів мене як свого друга, стрибаючи навколо, баркінг і лизати мій обличчя, як якщо говорити, "Дуже, де ти був так довго?" Хаті - це дружня і дуже добре знеболена собака, завжди "сай" завдяки їжі. Я зазвичай п'являю кілька разів, і він походить від загиблих дерев, прокинувши його хвіст.

Заморожувати холодно зараз, і коли я приїхав в минулі вихідні, Хаті приступив на дорогу, стружка з холодом. Моя подруга кричав, «Для нас!» Я хочу, щоб зробити це, але mongrel повернеться на трек чекаю свого майстра... Немає сенсу в світі більше, ніж собака, я впевнений в цьому. Зачекайте, незважаючи на голод, холод дуже сильний. Чи є так вірним, що люди не вистачає. СЕО ТАСО: Відбувся новий веб-відповіді Ших Тзу. Найменша собака в світі народилася в США. Товсті собаки навчаються сходженням сходів в механічному кошику. Собаки можуть відрізняти близнюки від запаху. Найсмачніша собака в світі знає більше 1000 слів.

Джерело: www.pryaniki.org/view/article/9093/