Американська жінка одружена сама.

Минулого місяця 36-річної Надіни Швегерта з Північної Дакоти, США відіграли чудовий весілля. Вона носила красиву синю сукню, замовлену величезним святковим тортом і навіть запросив 45 гостей. Єдина річ, яка відсута від церемонії, була наречена. Але як виявилося, це було призначено: Надін непогано одружений себе, щоб довести, що вона не потребує чоловіка для повного щастя. У жінки три дітей і один раз був чоловіком, але після важкого розлучення вона чекала кілька років для чоловіка, щоб повернутися до свого життя. Тим часом вона почала розвивати психологічні проблеми з самооцінкою і почала відвідувати групові сеанси терапії. По-справжньому, друг jokingly радить її зупинитися, чекаючи ідеального чоловіка і замість самого маррі. Надін був настільки збуджена про цю ідею, незважаючи на всі справи, через кілька місяців вона влаштувала справжню весільну церемонію. Її друзі і сім'я не мали вибору, але для підтримки її. Під час обміну воями вона сказала: «Я, Надін, пообіцяю насолоджуватися життям і насолоджуватися життям довгою любов'ю для коханого». Після того, як вона поставила весільне кільце на своєму пальці, і в даний момент, коли наречена повинна поцілунати наречену, попросила гостей надсилати її поцілунки. Після церемонії нагородження Надін організував медомон і тушкований на Новий Орлеан.
Здається, що після цього обряду проблеми власної гідності були вирішені без допомоги терапевта. «Я дуже гордість того, що я зробив, і тепер я відчуваю себе великим», - каже Надін. Я зрозуміла, що я класна і унікальна людина, яка просто не відповідає загальноприйнятим стандартам і ідеалам. Проте, вона не була першою, щоб зробити такий надзвичайний акт. У Сполучених Штатах такі шлюбні обряди існували кілька років. Вони не вимагають наявності священика. Основна мета мономарижу полягає в тому, щоб допомогти людям усвідомити, що вони є творцями власного щастя, і вони не потребують того, хто ще відчуває себе повним.

95% Найдавніша людина у світі склала 256 років. У 95-річну китайську жінку з'явилася з неї труни шість днів після її смерті. Найменша людина була знайдена в селі Непале. резидент Великобританії визнаний найжирною особою у світі.

Джерело: drunov.ru/news/ustavshaya_zhdat_svoego_printsa_amerikanka_vyshla_zamuzh_za_samu_sebya/