Відповідність плаката

Японка ніколи не перестає дивувати нас своєю наркозією до технології, особливо коли мова йде про любов, буквально. Згадайте свій винахід для передачі поціновувачів через Інтернет. З новим пристроєм з серії штучних псевдо-сексуальних моделювань зробили цей час розробники з Університету Кеіо (Keio University), розташованих в Земельному районі Сонце. Що таке пристрій? Можливо, кожен, навіть сучасний підліток зіпсував за технологією, мав плакати своїх улюблених митців і акторів, які прикрашають стіни. Бажаєте їм жити? Відповідь повинна бути очевидною. Тепер буде можливо. Завдяки японським дослідникам, які відчували трохи розчарування, що їх улюблені персонажі на плакатах не реагують на зовнішні впливи. «Я великий фанат поп-ідолів, і я маю плакати з них на стіні в моєму приміщенні», - розповідає дослідник Keidai Ogawa. "Ми створили цю систему, тому що ми подумали, що плакати можуть переходити в лінії з рухами людей, це буде інтерактивним і веселим, - додав він. За словами розробника, система працює дуже просто. Ультразвуковий датчик розташований у верхній частині інтерактивного плаката. Датчик виявляє, як висока голова. При підході до картини людина починає змінюватися. На мінімальній відстані зображення «починає в позі», чекаючи вас поцікавити її, а після поцілунки «запалений». Дослідники планують розробити аналогічний додаток для iPad. У ній вони мають намір віднести більше можливостей для того, щоб «забудити почуття людини». Наприклад, вони готові додавати запах шампуню з волосся, або смак лимона на губах, або навіть зробити картину скажуть у вуса: «Я люблю тебе». Інтерактивні поцілунки починаються з таблеток.

Дивись ще: Незвичайна адаптація. Поцілунки: пристрій для передачі поцілунку на віддалені відстані. На Кока-Кола працює мобільний телефон. Замок холодильника. Горизонтальні душові кабіни прохолодні.

Джерело: www.infoniac.ru/news/Interaktivnyi-poster-otvetit-na-pocelui.html