Японія

У Японії живе незвичайна гермітія. Маафумі Нагакі, 76, оселився на крихітному тропічному острові Сотобанарі, біля острова Іріомот. Японка «робінсон» живе на острові протягом 20 років, де є не тільки свіжа вода, а сама їжа.

Час від часу літня людина все одно потребує грошей на придбання товарів з суден. А потім його брат дає йому фінансову допомогу.

Незабаром після приїзду на острів Нагасаки повністю подарували одяг. Його бажання ходити голим, він пояснює бажання ближче до природи: ходити голими серед людей – не можна нормально, але тут – на острові – це не менше природних, як уніформа. Коли ви одягнете тут, ви відчуваєте себе як фреак. р.

Перед тим як залишити свій звичний спосіб життя, він працював фотографом в індустрії розваг в Японії. Проте з настанням пенсійного віку Нагасакі захотілося радикально змінити своє життя.

«Я не роблю те, що суспільство диктує мені, слідуючи законам природи. Ми не можемо підкорювати природу, тому єдине, що ми можемо зробити це обійми. Я зрозумів, що майже як я прибув. Ось чому я відчуваю себе так добре. Це нормально вмирати в лікарні або в сімейному колі. Я вирішив вибрати природу. Чи можна ви подумати про все краще? Вона сказала Nagasaki.

Джерело: copypast.ru/ 2012/04/19/japonskij_robinzon_kruzo_20_let_zhivet_na_neobitaem_ostrove_6_foto.html