1380
Стара жінка
Пеггі МакАльпін, мати двох, хто вже має чотири онуки і два великі-діти, приступили до 104 і стала найстарішою жінкою в світі, щоб зробити це. Представники Книги рекордів Guinness вже збираються зробити бруктовий пенсійник у своїй книзі, адже латунь Cypriot вдалося вистрибати з літака на висоті 730 метрів і на землі на 104 роки, незважаючи на те, що вона рухається в колясці. Peggy McAlpine зламати свій рекорд 5 років тому. Ретиред Даревіль пояснює свою неймовірну любов до висоти і пристрасть до хмарочосу. Вона сказала неділі Експрес: Я насолоджувався кожну хвилину. Це було ще краще останнього часу. Я хочу зробити це знову, особливо якщо хтось збиває мій рекорд. Але це не все: після посадки, латунь Peggy McAlpine відсвяткував свій новий рекорд зі склянкою шампанського. Youtube навіть опублікував відео з таким дивовижним записом: Мирина Дахо – це історія. Робінсон Корсо живе на пустельному острові протягом 20 років. Жителі Бразилії кладуть очі з орбіти 95% 27-річна дівчина з вичерпами живуть нормальне життя. Найдавніша людина в світі склала 256 років. У 95-річну китайську жінку з'явилася з неї труни шість днів після її смерті. Найменша людина була знайдена в селі Непале. резидент Великобританії визнаний найжирною особою у світі.
Джерело: skuky.net/59552