Найвища людина в США зробить взуття 58 розмір

Найвищий мешканець США Ігор Вовковський зробив рейс з однієї держави в інший, щоб фахівці компанії з виробництва чоловічого взуття зробили взуття для швейного взуття 58 розмір. Найвища людина в США зробить взуття 58 розмір

Зростання 29-річного Ігоря Вовковинського, українського громадянства, становить 2,3 метрів. У віці семи років він переїхав з матір'ю до Міннесота, щоб відновити від гіпофіза гігантізму. У цей час його висота вже 1.8 метрів. Захворювання Вовковського зробило його рекламом у своєму домі. Найвища людина в США зробить взуття 58 розмір

«Доктори нехай мені ходити, але я не можу тому, що моє взуття болить мене. Туфлі деформують ноги і пальці. Лікарі кажуть, що це буде набагато дешевше, щоб зробити мене взуття за розміром, ніж піддати мені регулярні операції, говорить Ігор Вовковський.Найвища людина в США зробить взуття 58 розмір

У штаб-квартирі компанії з виробництва взуття Ігор Вовковський вимірюється, сканується в тривимірному режимі, а також виготовлені принти за допомогою спеціальної «біологічної» піни. Завдяки внесеним змінам фахівці зробили точну ливку ніг і зробили взуття взуття. Найвища людина в США зробить взуття 58 розмір

За словами експертів, вартість виробництва однієї пари взуття 58 розмір буде від 12 до 20 тис. дол. Ігор Вовковинський попросив громадську допомогу йому у зборі необхідної кількості через соціальні мережі та ЗМІ. За його словами, багато людей відповіли на запит. Тепер гроші, які виростуть, буде достатньо, щоб зробити ще кілька пар взуття. Найвища людина в США зробить взуття 58 розмір

Вовкинський визнаний найвищим резидентом США в 2010 році. Найвища людина в США зробить взуття 58 розмір

Дивись також: резидент Великобританії визнаний найжирною особою у світі. Найдавніша людина в світі склала 256 років. Найменша людина була знайдена в селі Непале.

Джерело: фокус.ua/incident/230268/