962
Найвища людина в США зробить взуття 58 розмір
Найвищий мешканець США Ігор Вовковський зробив рейс з однієї держави в інший, щоб фахівці компанії з виробництва чоловічого взуття зробили взуття для швейного взуття 58 розмір.
Зростання 29-річного Ігоря Вовковинського, українського громадянства, становить 2,3 метрів. У віці семи років він переїхав з матір'ю до Міннесота, щоб відновити від гіпофіза гігантізму. У цей час його висота вже 1.8 метрів. Захворювання Вовковського зробило його рекламом у своєму домі.
«Доктори нехай мені ходити, але я не можу тому, що моє взуття болить мене. Туфлі деформують ноги і пальці. Лікарі кажуть, що це буде набагато дешевше, щоб зробити мене взуття за розміром, ніж піддати мені регулярні операції, говорить Ігор Вовковський.
У штаб-квартирі компанії з виробництва взуття Ігор Вовковський вимірюється, сканується в тривимірному режимі, а також виготовлені принти за допомогою спеціальної «біологічної» піни. Завдяки внесеним змінам фахівці зробили точну ливку ніг і зробили взуття взуття.
За словами експертів, вартість виробництва однієї пари взуття 58 розмір буде від 12 до 20 тис. дол. Ігор Вовковинський попросив громадську допомогу йому у зборі необхідної кількості через соціальні мережі та ЗМІ. За його словами, багато людей відповіли на запит. Тепер гроші, які виростуть, буде достатньо, щоб зробити ще кілька пар взуття.
Вовкинський визнаний найвищим резидентом США в 2010 році.
Дивись також: резидент Великобританії визнаний найжирною особою у світі. Найдавніша людина в світі склала 256 років. Найменша людина була знайдена в селі Непале.
Джерело: фокус.ua/incident/230268/