Студент відкрив Сильвестр Столтон на фреско XVI ст.

Студент відкрив Сильвестр Столтон на фреско XVI ст.

Відкриваючи образ всесвітньо відомого актора Sylvester Stallone на фресці початку XVI ст. Американський студент Ентоні Софрел і його сім'я приїхали до Італії на відпочинок і відвідали Апостольський палац в Ватикані, щоб побачити номери Рафаель. На фресці «Кардинал і біблійні віртуї» Антоній знайшов незвичайний образ актора Сильвестра Столона з обличчям Григорія XI, пише The Daily Mail. Моя кузина розповіла мені це після того, як вона була тут в один день. Так ми вирішили переконатися в тому, що Антоній сказав. «Як ми побачили фреску, ми його знали. Ми думали, що це було смішно. Це дійсно виглядає як портрет Stallone. Повернувшись додому в Массачусетс, Ентоні відразу ж розмістили фото «портрету» Столона до Червоного. Під час місяця було забито понад 700 тисяч переглядів користувачів. Фреско Кардинал і Віртуе створено в 1511 р. на Рафаель. Тим не менш, є гіпотези, що Рафаель створив тільки ескіз, і його помічник Лорензо Лото відтворив фреску на стіні. Дивись також: У Афганістані був хлопчик з пологами у формі карти країни. Робінсон Корсо живе на пустельному острові протягом 20 років. Жителі Бразилії кладуть очі з орбіти 95% 27-річна дівчина з вичерпами живуть нормальне життя. Найдавніша людина у світі склала 256 років. У 95-річну китайську жінку з'явилася з неї труни шість днів після її смерті. Найменша людина була знайдена в селі Непале. резидент Великобританії визнаний найжирною особою у світі.

Джерело: www.ridus.ru/news/32266/