1143
Студент відкрив Сильвестр Столтон на фреско XVI ст.
Відкриваючи образ всесвітньо відомого актора Sylvester Stallone на фресці початку XVI ст. Американський студент Ентоні Софрел і його сім'я приїхали до Італії на відпочинок і відвідали Апостольський палац в Ватикані, щоб побачити номери Рафаель. На фресці «Кардинал і біблійні віртуї» Антоній знайшов незвичайний образ актора Сильвестра Столона з обличчям Григорія XI, пише The Daily Mail. Моя кузина розповіла мені це після того, як вона була тут в один день. Так ми вирішили переконатися в тому, що Антоній сказав. «Як ми побачили фреску, ми його знали. Ми думали, що це було смішно. Це дійсно виглядає як портрет Stallone. Повернувшись додому в Массачусетс, Ентоні відразу ж розмістили фото «портрету» Столона до Червоного. Під час місяця було забито понад 700 тисяч переглядів користувачів. Фреско Кардинал і Віртуе створено в 1511 р. на Рафаель. Тим не менш, є гіпотези, що Рафаель створив тільки ескіз, і його помічник Лорензо Лото відтворив фреску на стіні. Дивись також: У Афганістані був хлопчик з пологами у формі карти країни. Робінсон Корсо живе на пустельному острові протягом 20 років. Жителі Бразилії кладуть очі з орбіти 95% 27-річна дівчина з вичерпами живуть нормальне життя. Найдавніша людина у світі склала 256 років. У 95-річну китайську жінку з'явилася з неї труни шість днів після її смерті. Найменша людина була знайдена в селі Непале. резидент Великобританії визнаний найжирною особою у світі.
Джерело: www.ridus.ru/news/32266/