Хлопець з Казахстану

,00 Р

Руслан Муканов, 24-річний мешканець Шахтинського, вирішив створити свій Rolls-Royce Phantom через кілька років тому, сидячи в бібліотеці, він побачив картину автомобіля в автомобільному журналі. Молода людина зрозуміла, що ніколи не вдасться придбати автомобіль на 500 000 євро, тому він вирішив побудувати ексклюзивний Rolls-Royce своїми руками. Припинивши лише 3000 доларів, майстер перетворив старий Mercedes в легендарні засоби перевезення.

В першу чергу, друзі і родичі не взяли Руслана серйозно. Але хлопець не слухав всіх і був міцно рухавшись до своєї мети. Для того щоб правильно вивчити оригінальні, Руслан пішов в Алмати. Там, в елітному автосалоні, він побачив в першу чергу машину своєї мрії. Почати роботу, майстер реалізований - зібрати таку машину досить реалістичною.

В основу майбутнього шедевра Руслана забрав старовинну модель Mercedes 124, яку він спеціально приніс з Німеччини. Все інше автовиробника своїми руками. Загальна форма седану він ліплюється з звичайної пластики. Потім запечена рама була покрита скловолокна, штукатурена і пофарбована біла. Всі дзвіночки і скоси були виконані строго за ескізами оригінальної моделі. Руслан придбав запчастини по Казахстану, замовив щось за кордоном. Бренд бейдж Rolls-Royce в Караганді.

Руслан не забув про відмінну особливість британського седану - двері, які відкриваються на ходу автомобіля. Здавалося б, засвоювалися дверні петлі були єдиною модифікацією, яка плутала поліцію трафіку, коли вони вперше побачили роботу шахтного майстра.

Тим не менш, в кінці правоохоронці мали відступати. Після того, як шасі механіки не доторкнулися, і тому не змінили технічних даних автомобіля. За два місяці роботи і три тисячі доларів Руслан Муканов створив свій власний Rolls-Royce Phantom. Найдорожчі колеса автовласників з низькопрофільною гумкою.

Як запевняє водія, він не пошкодує витрачені кошти. Недорогий погляд на його шедевр на колесах. Виходячи з коліс преміального автомобіля, м'якше раз впав під об'єктив фото- та відеокамери, журналісти часто відвідали хлопця. Руслан Муканов – це не зовсім несподівано. Він каже, що він використовується для того, щоб бути загостреним.

«Що відомо, якщо дивний автомобіль з'явився в місті, то я спробував його», - пояснює власник унікального автомобіля. - Я не їздию простих автомобілів, всі мої автомобілі повинні бути натяжні. Звісно, Rolls-Royce – це найкраща робота і гордість. Всім сказав: що фольга буде думати про Роли Милосердя?! Що я знайшов. Тепер, коли люди їдуть, вони обертаються навколо, гойдалки, збираючи фотографії на своїх телефонах - увага величезна.

Вони часто цікавлять ціну. Я ще не вирішив, але я напевно продаю свій Rolls-Royce за $15,000. Хоча це дешево для автомобіля, як це. Клієнти розуміють, що автомобіль не реальний. Ось чому я нічого не робив в салоні. Я не збираюся приховати, що це просто тюнінг. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я думаю, що головне, що моє створення візуально збігається з оригінальним. Якщо я був багатим і пилила такий автомобіль, я б купити без барбекю. Водіння в розкішному автомобілі, навіть якщо не реальний, класний. Роли - найхолодніший автомобіль. Я хочу ще один, просто чорний. Чорний - модний колір в автомобільній промисловості. Колеса вже було придбано, а Mercedes ще не знайдено.

Дивись також: У Нью-Йорку є літаючий автомобіль. У Амстердамі стартували плаваючі автобуси. Китайський чоловік придумав автомобіль, який працює на вітрі.

Джерело: www.taxi-bendery.ru/eto-interesno/istoriya-sozdaniya-rolls-royce-phantom-iz-kazachstana.html