Екскурсія до виробництва презервативів (21 фото)

Автор: Не так довго, молодий бренд презервативів Gartelle влаштована цікава екскурсія на виробництво своєї продукції. Так сказати, "День відкритих дверей".
Я був щасливий, щоб бути серед тих фотографів і блогерів, які зробили короткий список, і я пішов в Таїланд, щоб дізнатися, як зробити що ми так сором'язливі про покупку в аптеках.
Ось ми йдемо.
Прибуття в Аеропорт Бангкок. Зустрічайте мене тут.

Саме так вони зустрічають людей. Смішні Азія відрізняється.

Ми приймали той самий автобус з туристами. Я не знаю, чому, але я не дбаю, але це весело.

Це завод, який виробляє ці домішки.

Почнемо, звідки надходить латекс. Отримано з соку дерева Гевеи. Ми були показані ці плантації. Каучукове дерево (hevea) належить до сімейства молочного чаю, переважно вирощується в Південно-Східній Азії (заміський вболівальник з виробництва латексу Таїланд).

р.

Hevea - це високорослі дерева, покриті коричневою корою з білим покриттям і в появі нагадує рогу (його стовбура, здається, розщеплення в верхній частині). Одне дерево виробляє 3 до 7,5 кг латексу на рік.

р.

І тепер фотографії з виробництва. Все починається з випадання форми в латекс.

Кожен презерватив проходить електронне тестування.

Тестування повітря (до максимального обсягу). Зазвичай буває з презервативами, вибрані випадкові зображення з боку партії (це люди не здаються мені на всіх відлякуті, коли м'яч лопається біля них).

Далі відбувається фольга (або простими словами – упаковка в звичній формі).

І більше.

Після цього презервативи упаковані в коробки відповідно до їх кількості, моделі та ін.

93016725р.

Як бачите, все відбувається вручну, працюючи велику кількість таки.

Детальніше Ви повинні бачити, як швидко вони роблять це. Це просто не реально.

Вони зазвичай несуть.

А потім коробки ущільнюються в плівці.

Упаковка в ящиках.

І це те, як продукт приходить до нас в Росії. Ну, доля цих продуктів не секрет для будь-якого, і я не скажу вам.

Джерело: tinepoverish.livejournal.com