Камчатка: Наповнювачі А.А. (25 фото)

Це тільки з того, що вулкан виглядає як загострений конус, спрямований на небо. По суті, її вершина є досить великим полем. Лава поле ми будемо ходити по сьогодні ...

Камчатка: Наповнювачі А.А. (25 фото) р.

1,1 км Незважаючи на те, що слово "Волк" не зовсім доречно. Ви повинні маневрувати між величезними бульварами або стрибати з одного до іншого.

2,2 км Усе буде відмінно, якщо не для цих зношених отруйних фумерів, що лопаються з землі.

3. У Але для інших форм життя, таких як лишайники, або які вони, умови життя дуже прийнятні. Камені покриті різнобарвним нальотом деяких мікроорганізмів.

4. У Там, на краю лави поле, на гребінці ще кількох людей, але незабаром почали затемнити, вони пішли, і я залишався самостійно.

5. Умань

6. Жнівень З погодою гартило - синє небо і хмари!

7. Про нас Сусід — вулкан Корякская Сопка — слухняний цим фото трохи вище Авача. Хоча все залежить від кута зору, тому це не факт.

8. і тут схил Корякського пагорба, покритого хмарами, і стає зрозуміло, що там, нижче, погода може бути досить різною ...

9. Навігація Авача не перестає дивуватися з поєднанням кольорів, особливо яскраво вони з'являються в вечірньому освітленні.

10. це і яскравий жовтий колір сірки ...

11. І яскравий червоний колір породи, явно насичений залізними сполуками, нехай експертний вулканолог тепер сміється на мене і може дати більш точний визначення причини цього кольору.

12.

13.00 р.

14. Я не видали цей зразок «Рокового живопису» в Photoshop. Нехай автор радіс - він так боїться піти непристойним, краса природи здавалося йому трохи і він додав його (Я не розумію таких фераків!)

15.00 р.

1189.

16.00 р.

17. це поєднання сірого і червоного кольору, я також дуже багато!

18. чітка межа між charcoal-чорним і темно-червоним, якби хтось розкинув фарбу!

19.00 р.

3250Р. 3700Р.

20. кристали льоду на камені, майже кутикули, тільки вказуючи не вниз, але в сторону. Цікавим явищем, можливо, є те, що робити з сильними вітрами тут, поверх неї.

21 мар І все живе, спекотне, незважаючи на сніг.

22. є ще один фумароль в іншому кінці поля, але я не буду час для нього сьогодні - це не безпечно, щоб отримати через це Кап камені в темряві.

23 мар Там, нижче, на горизонт, океан. Я можу чітко почути звуки знімків, явного великого калібру — ніякого іншого способу, що вигорається з бородавки. Я дивився на те, як він зданий – така вага, величезні відстані, але здається дуже близько. Яка влада!

24.

Камчатка: Наповнювачі А.А. (25 фото) Р

25. По суті, Петропавловськ-Камчатський дуже близько, його можна навіть побачити звідси. Ви також можете побачити бухту, в яку вступають військові кораблі та підводні човни. Я навіть зумів побачити два підводні човни, але не з вершини вулкана, але пізніше, коли ми були на березі бухти, і я покажу вам ці фотографії!

Джерело: fotomm.livejournal.com