1283
Слон людини
Сайн Мумтаз, 22, з околиці Лахор, Пакистан, страждає синдромом Протеуса. Його голова виросла у висоту і ширині. Про долю Йозефа Меррика, який жив у Англії наприкінці XIX століття.
Незважаючи на те, що місцеві жителі досить конденсовані незвичайним зовнішнім виглядом хлопця, він сам вже був відчайдушний, щоб знайти спасіння від його хвороби. У зв'язку зі своїм похилим зовнішнім виглядом він не може знайти роботу, і через прогресивну хворобу він відчуває себе гірше і гірше. р.
Молода людина в Пакистані, як і всі люди, припинили зростання від 18 років. Але, як тільки він вийшов, він зупинився тільки частково. У зв'язку з рідкісною хворобою, нещастя продовжує рости голову і кінцівки – молода людина стала монстром.
У медичній літературі можна знайти лише 120 випадків цього захворювання. Згідно з експертами, це той самий напад, який обурював знаменитий Елефант Ман Джозеф Меррик. Р
У міру того, як хвороба почала проявляти себе більш і більше, родичів і друзів вирощеного Сейна з великою складністю вдалося вивести його з його депресивного стану, так як він вирішив, що його хвороби були відправлені до нього з вище покарання. р.
«Для того, як люди їдуть в терорі, коли вони зустрілися зі мною на вулиці. Але зараз кожен в мікрорайоні знає мене, і вони часто перестають говорити мені, говорить Sein.
Він і його батьки сподіваються, що діагностика синдрому Протеуса, як тільки лікарі можуть бути неправильними, і що він може страждати від іншого стану, який лікується.
«Я надію знайти лікаря, який може вилікувати мене: Я стане нормальною і зустріти жінку, яка буде любити мене».
Але, очевидно, діагноз в той час був правильним – і в арсеналі лікарів все ще немає ліків і методів лікування синдрому Протеуса.
Японська Робін Crusoe вже 20 років живе на пустельному острові. Жителі Бразилії кладуть очі з орбіти 95% 27-річна дівчина з вичерпами живуть нормальне життя. Найдавніша людина в світі склала 256 років. У 95-річну китайську жінку з'явилася з неї труни шість днів після її смерті. Найменша людина була знайдена в селі Непале. резидент Великобританії визнаний найжирною особою у світі.
Джерело: mirfactov.com/