1326
Маленька Стара леді ходить в Національний банк
У Національному банку тримають сумку грошей. Вона наполягає, що вона повинна говорити тільки президенту банку про відкриття щадного рахунку, адже це багато грошей! У зв'язку з тим, що в офісі президента (учасниця завжди право!). Президент банку запитав, скільки вона хотіла внести в рахунок. Стара жінка відповіла, «$165,000!» і відварила гроші з сумки на столі. Про те, де вона отримала все, що готівку, і запитала її:
Я здивував тебе так багато готівки. Де ти отримуєш стільки грошей? й
Стара леді - сказав він
- Я зробив ставку.
- Ставка? Що таке ставка?
Я можу бути ви $25,000, що у вас є квадратні яйця. до
Ха, президент сміхався, це ступенева ставка. Ви ніколи не виграйте це!
Ви приймаєте свій ставок? Стара леді попросила.
Звичайно, я б'ю $25,000, що мої кульки не квадратні!
Кв.м. Ну, так як це велика сума, я буду судити як свідка завтра о 10:00?
«Офісний курс» відповідав впевнений президент.
На ніч президент отримав дуже нерви про парі і провів багато часу перед дзеркалом, перевіривши свої кульки, перетворюючи збоку в сторону, знову і знову. Він ретельно перевірив їх до тих пір, поки він не переконаний, що за жодних обставин його яйця можна назвати квадратом, і він буде легко виграти бета. Наступного ранку, о 10:00 ранку, Стара леді та її адвокат були в офісі президента. Вона представила юриста до президента і повторила бджільництва: $25,000 проти кульок президента на площі! Президент погодився знову з парою, і стара леді попросила йому знизити свої штани, щоб вони могли виглядати.
Президент надав запит. Стара леді дивилася на яйця і попросила, якщо вона могла доторкнутися до них.
Огей, президент сказав, що $25,000 є багато грошей, і я думаю, що ви повинні абсолютно переконатися. На цій точці він помітив адвоката тихо чуй голову проти стіни. Питання від Президента
Яким буде пекло з вашим адвокатом? Стара леді - сказав він
Ніщо, крім того, що я б'ю його $100,000 що сьогодні о 10:00 Я тримую президент Національного банку кульками.
Я здивував тебе так багато готівки. Де ти отримуєш стільки грошей? й
Стара леді - сказав він
- Я зробив ставку.
- Ставка? Що таке ставка?
Я можу бути ви $25,000, що у вас є квадратні яйця. до
Ха, президент сміхався, це ступенева ставка. Ви ніколи не виграйте це!
Ви приймаєте свій ставок? Стара леді попросила.
Звичайно, я б'ю $25,000, що мої кульки не квадратні!
Кв.м. Ну, так як це велика сума, я буду судити як свідка завтра о 10:00?
«Офісний курс» відповідав впевнений президент.
На ніч президент отримав дуже нерви про парі і провів багато часу перед дзеркалом, перевіривши свої кульки, перетворюючи збоку в сторону, знову і знову. Він ретельно перевірив їх до тих пір, поки він не переконаний, що за жодних обставин його яйця можна назвати квадратом, і він буде легко виграти бета. Наступного ранку, о 10:00 ранку, Стара леді та її адвокат були в офісі президента. Вона представила юриста до президента і повторила бджільництва: $25,000 проти кульок президента на площі! Президент погодився знову з парою, і стара леді попросила йому знизити свої штани, щоб вони могли виглядати.
Президент надав запит. Стара леді дивилася на яйця і попросила, якщо вона могла доторкнутися до них.
Огей, президент сказав, що $25,000 є багато грошей, і я думаю, що ви повинні абсолютно переконатися. На цій точці він помітив адвоката тихо чуй голову проти стіни. Питання від Президента
Яким буде пекло з вашим адвокатом? Стара леді - сказав він
Ніщо, крім того, що я б'ю його $100,000 що сьогодні о 10:00 Я тримую президент Національного банку кульками.