3-річна дитина з Китаю

Р

Велетень трирічна з Китаю зважує 59,87 кілограмів і з'їдає 3 величезні пластини рису на обід.

Коли дитина Хао народилася, він зважився лише 2,6 кілограмів, але, як тільки він був три місяці, він почав набирати вагу при тривожній швидкості.

«У нього є такий хороший апетит, який він може легко їсти три великі пластини рису в часі і пити літр молока», – говорить батько дитини Лу Юнкен. І вона дійсно рубає мене, тому що я можу важко їсти пластину. р.

З Хао був один рік, його батьки спробували поставити його на сувору дієту, але їх спроби були вайн: Він впав в реальну тантру, почав кинути все навколо і ставити гучно, якщо ми не дали йому їжі. Те ж саме сталося, коли ми спробували подавати йому овочі самостійно, - сказала мама Хао, Чен Юань.

Незважаючи на кращі зусилля батьків, Хао отримав ще 22 кілограми чистого жиру минулого року: «Ми спробували все, дієта, зовнішня гра, аеробіка і навіть плавання, але нічого не допомагає.» Наша дитина росте як дріжджі, і кожен день стає все більш і більше, скаржаться на батько сім'ї.

Кід Хао виріс до такого розміру, що його матір Чен Юн просто не в змозі прийняти його "збиток" в руках: «Мій чоловік бідний, але справляється з цим складним завданням, і я просто не можу прийняти Хао в руки або просто покласти його на ляпас.» У зв'язку з цим він висихає ще більше і є примхливим, говорить нещастяна мати.

Більше нічого іншого, Хао не любить ходити, тому завдання транспортування його повністю лежить на крихкі плечі батька. р.

Не дивлячись на свій припливний зовнішній вигляд, Хао є дуже мирним малюком, який просто прикрашає інших дітей: «Я люблю дітей і через це у нас є багато проблем, наприклад, він може легко підібрати свій однорічний і почати грати з ним, як ганчірка ляльки», – каже мати гіганта.

Хао йде на дитячий садок, а точніше, його матір бере його там на мотоцикл.

«Хао капелюхи ходьба, тому всі наші пішохідні поїздки до дитячого садка закінчилися сидінням на тротуарі і чекаючи мене, щоб викликати таксі для нього». Так нам довелося запозичати гроші з родичів і купити мотоцикл з коляскою, говорить Чен Yong.

Хао має безліч іграшок, але його улюблений суперман, який його ідол: Superman може літати і куряти поганих хлопців. Коли я виросту, я буду супергеро, теж, говорить гігантський малюк. Але коли Хао просить, якщо він хоче літати як Superman, він сумно відповідей, "Ні, я занадто важко літати, так що я просто збираюся кік ас."

Заохочувати Ано, щоб взяти спорт, його батьки побудували мініатюрне поле бейсболу на задньому дворі свого дому, яке Хао ніколи не вдалося перетягнути, і взяти його на річку щодня. «Хао плаває на улюбленому запаленому колі, як військовий знищувач», – сміється батько дитини.

Але фізична активність ще більш стимулює апетит дитини, який після плавання вимагає подвійної подачі рису. «Ми взяли його на три лікарні для обстеження. В одному, ми сказали, що причина його глутонії є пухлиною в голові, але ця діагностика ніколи не була підтверджена, говорить Лю Юонгчунг. - Всі інші показники є нормальними, тому лікарі немовно поширюють руки і скажуть, що це вік. Тепер питання втрати ваги є більш гострим, ніж коли-небудь, тому що якщо він продовжує отримувати вагу, серце його просто не буде триматися і він буде штампувати. Парент також переживає, що якщо Хао не втратить вагу, він буде згасати його однокласниками в майбутньому. «Я не боявся сина, але для биків, які будуть називати його іменами. Хао дуже добрий, але він має швидкий темп і не пробачає нападів, говорить батько Хао, розтираючи голову. Після того, як він зігрівав мене так багато з ложкою, яку я взяв два дні. Тепер, моя дружина і я жити в надії, що один день Хао перестає набирати вагу і почати схуднути. Найсмачніша жінка в Великобританії одружена з варенням. резидент Великобританії визнаний найжирною особою у світі. 8-річна дівчина їсть тільки одну піцу.

Джерело: infoeventsclub.ua/ukr/text/995402/