645
Китайський акробат
У Китаї з'явився спортсмен, знизився від величезної висоти, проходячи гонку з очей, закритими без страхування. У провінції Хунань, затяжний ходьба, названий Айсікатом Вугулікашіму miraculously пережили після падіння в абіс від 200 метрів при встановленні світового рекорду. Як виявилося, людина спробувала пройти дистанцію 700 метрів без страхування в зворотному напрямку з закритими очима. Ускладнення запису було те, що Айсікат може розраховувати тільки на його координацію: пов'язка перед очима позбавив його здатності контролювати ситуацію. Під час важкого проходу спортсмен неодноразово втратив свій баланс, але в останній момент йому вдалося уникнути падіння. Однак 40 метрів перед закінченням простягається дріт, затяжний гумка впала в абіс з висоти 200 метрів. Згідно з очевидами, рятувальники відразу пішли на сцену трагедії. «Я все ще не можу вірити, що я зумів втекти», - приймав Айсікер Вублікасім. Я приземлявся в деревах. Саме вони розм'якшували мій осінь. Людина в даний час перебуває в місцевій лікарні з серйозними травмами. Дивись також: Американський прогулявся на затяжці через Niagara Falls. Найстарші жінки в світі стрибають з парашутом на 104. Мирина Дахо є таємницею історії. Робінсон Корсо живе на пустельному острові протягом 20 років. Чинник Бразилії кладе очі з орбіти 95%
Джерело: www.lifenews.ru/news/96536