Американська жінка запропонувала їй «легку душу» на аукціоні всього $ 2000.

На світовому аукціоні «Ebay» здається, рай для безпліддя, які прагнуть отримати людську душу, і навіть для пікантності. Люди, які призводять до розпаду, не вистачає грошей і критичних ударів долі, готові продати не тільки останню сорочку, але і їх духовні оболонки.

Так, американський Лорі Н. з міста Альбукерке, потрапив до аварії через несправність п'яного водія, втратив можливість заробити життя через кому, а також численні переломи і змови. І до того ж, якось компенсує гору розпаду і боргу, що напали на її крихких жіночих плечах, Лорі вирішив прийняти відчайдушний крок, пропонуючи на аукціоні свою «легку шуббі душу» тільки на $ 2000.

«Я не пропоную шматочок себе як безповоротна. З того, як мені важко подбати про мій смертний тіло в даний момент я сподіваюся подарувати душу комусь за збереження, щоб він не був зіпсований і знищений повністю. Разом з моєю душею я проходжу на сертифікат, який характеризує мій духовний компонент з різних куточків, і вказує на чорні і білі плями. Купуючи душу, як купити автомобіль колекціонера, де ви не платите, щоб приїхати його, Laurie сказав.

Канадський чоловік татуювання на 10000 адрес на тілі Німецька кладуть на продаж рекламні приміщення на обличчі. 20 фактів про Steve Jobs. Frank Buckley побудував будинок 1 400 млн євро.

Джерело: mirfactov.com/