Американський святкував День народження

Ми часто атакуємо на вулицю різними голодуваннями, гіпсами та голодними особами з плакатами вмісту серцевих розривів. Але в Американському містечку міста Оклахома, людина названа Дуг Еатон також проходив з постером, але він не відійшов зміни від пасерів-by, і давав проходження автостоянок на перетині за $ 5 за годину.
Дог відсвяткував 65-й день народження в цей день, і, намагаючись приїхати з розвагами на свято, перевернувшись до друзів, щоб розповісти йому, як зустрітися з віком пенсії. Один з них рекомендував акт доброти і занурення у своєму місті. Тож наш герой придумав ідею: на одному з перехресних перехожих, дати $ 5 до кожного проходу особи за 65 хвилин.
«Це був незабутнім. Деякі люди, які відмовилися приймати гроші, сказали, що вони не взяли його, тому що є ті, хто потребує його більше. Не знаю, як зрозуміти її. «Я думаю, що він коли-небудь бачив в моєму житті, і я отримав визнати, що я хотів його!» один з п'ятиповерхових банкнот сказав.

Джерело: drunov.ru/news/amerikanets_v_techenie_chasa_razdval_dengi_vsem_proezzhayushchim_prosto_tak/