804
Мохаммед Алі
Мухамад Алі (реальне ім'я Кассія Клей) народилася 17 січня 1942 року в м. Louisville, Кентукі. Він змінив свою назву, коли він перетворився на Іслам у 1964 році. У боксі він очолював бажання помстати на відбійках, які припинили свій велосипед. Кассіус виявився для того, щоб бути боксером з Бога і швидко досягнути великого успіху. Боротьба, проведені ним, вважаються стандартом бойових дій, своєрідним мистецтвом. Його знаменита фраза “Я люблю метелика, я люблю бджільництво” була прикладом для багатьох боксерів нашого часу. Мухаммед Алі вважається засновником сучасного боксу. 1. Людина, яка не має уяви, не має крила. 2. Стійкість золота, але тільки коли ви не можете подумати про хорошу відповідь. 3. Людина, яка дивиться на світ на 50, так само як він зробив на 20 роки життя. 4. Рострові корови тільки тоді, коли він бачить світло. Покладіть його в темну застібку і він ніколи не згорнеться. Тексти пісень, а це означає: Я бачив світло і тому я кинувся!
5. Умань Я хочу, щоб люди любити інших, як вони люблять мене. Світ буде краще. 6. Якщо ви можете отримати пеніцилін з цвільї хліба, ви зробите щось. 7. Якщо вам сниться вдарити мене, краще прокидати і апологізувати. 8. Це не гори попереду, що ви повинні піднятися, що ви отримаєте у своєму шляху, це гальки у вашому взутті, які отримують ваш шлях. 9. Річки, ставки, озери та потоки все називаються по-різному. Але всі вони мають воду. Це релігія. Всі вони називаються по-різному, але є правда всюди. 10. Коли я говорю, я зазвичай кажу правду. Правда є найщасливіше в світі.
Джерело: ріст.in.ua/10-wisdom-muhammad-ali/