Факти про Арнольд Шварценгер

, Україна

1,1 км Arnold Schwarzenegger купив перший Hummer в 1992 році за $ 45,000. Призначений для використання в повсякденному житті, вагою 2.9 тонн і шириною 2.1 метрів, весь набір переваг повністю не відповідала Американській ідеї елементарної економії палива. Коли Арнольд ran для губернатора в 2003 році він сказав, що він незабаром перетворить одну з його Хаммерів до водню, і він зберіг своє слово, витрачаючи $21,000 на ремоделювання. 2. Влітку 1997 року Schwarzenegger придбав приватний струменевий струмінь за ціною $38 млн. Продав літак 2000.

3. У Сімпсони в кіно Арнольд Шварценгер став президентом США. 4. Прізвище Арнольда Шварценегера досить складно вимовляти, а іноді закріплюється неправильно. Перекладається з німецької мови як «чорний плейбол». Щоб запобігти глядачеві зосереджувати свою увагу на занадто складному ім'я Арнольда спочатку зірвала під псевдонімом Арнольд Сильний. На початку своєї кар'єри, люди, як тільки вони не захоплювали свою назву, було навіть щось схоже на Schwarzenschnitzel. Роджер поле: Чи Арнольд Шварценгер коли-небудь furious? Одного разу я з ним їздив на машині. В той час як автомобіль був переміщений, я спробував зберегти тихий, але коли ми зупинилися на світлофора, я вирішив вбити Арнольд. Я сказав йому: "Я ваш останнє ім'я дійсно Schwarz, Negger?" Я свідомо розбити його на два слова, підкреслюючи його, щоб зробити Schwarz-Negger звук, як чорний нігер, ви знаєте, що я маю на увазі. На цій точці Арнольд проціджував так, щоб він був помітний навіть з спинки, де я був, і через його зуби сказав: «Мій прізвища звучить як SchwarzenEgger є австрійською прізвищою» (наприклад, «плушник». Ми ніколи не говорили про це знову.

5. Умань Арнольд Schwarzenegger купив M-47 бак з Австрії, той же він колись поїхав, а в армії, за $1.4 млн. Цей танк був транспортований в США і встановлений в Музей Колумба, Огайо. 6. У 1992 році було створено так звану «шварценегеризацію», а простіше — заміну реальних акторів з віртуальними. Але це «шварценегеризація» вже десять років р.

7. Про нас За словами Венді Лей, який написав Неофіційну біографія Арнольда Шварценгера, в Мюнхені, де Арнольд жив з 1966 по 1967, американці були улюбленою темою для майбутніх губернаторських жартів. Бодибилдерша більше одного разу “підготовлений” вони основи німецької мови, в результаті чого люди, які навчалися з Schwarzenegger, можуть звернутися до пасер-by з фразою: «Як ви, старі кози?» На жаль, мастурбує? Ще одна жертва відвертиків Арнольда була певним паном К., який неодноразово відірвав секрет Шварценгера для побудови м'язової маси. Секрет був спробований, вони виявилися дієти на основі продуктів, таких як сіль і подрібнені горіхові оболонки. Наслідки використання раціону пана К. залишають конфліктні рахунки. 8. Під час відпустки в 2004 році в Гаваї Шварценеггер врятував поросяту людину, витягнувши потерпілий берег. 9. Перша навчальна сесія Арнольда Шварценгера у віці 14 років вичерпувала юнака, щоб він не міг підняти свою руку, щоб розчісувати його волосся, і знизився на велосипеді.

10. У австрійському будинку, де сім'я Шварценгерів була колись належить члена царської сім'ї. Коли аристократ пішов з дому, він зробив стан, що тільки люди двох професій могли жити в цьому будинку - начальник місцевої поліції або лісників. Голова поліції був Густав Шварценгер, батько майбутнього губернатора.

Джерело: www.vseakteri.ru/arnold-schwarzenegger/fakti-ob-arnolde.php