Утка мандарина

р.

Mandarin, я думаю, є найкрасивішим качка на землі. Мандарини називають своїми яскравими санвузлом – в Китаї, мандарини називають благородними красиво одягненими благородними.

Мандарін - невелика качка вагою від 0,4 до 0,7 кілограмів. Матовий наряд чоловічого мандарина чітко відрізняється серед інших дуків дуже яскравим кольором сантехніки. Насправді, це качка має дуже незвичайний вигляд.

Особливо ефектно виглядають ялинки. За майже весь рік - з вересня по липень ці дуки одягають весільну сукню. На голові і шиї довгі пір'я утворюють велику гребінець і своєрідну «пряжу», тому голова чоловічого вигляду досить великий ззовні. І останнє пір'я крила коронується широким апельсиновим манжетом, який, коли складений, піднімається вгору. Два з цих пір складені на спині в харатктерні «задня». Колір переплетений зеленим, фіолетовим помаранчевим, білим і коричневим кольором.

Мадарін маяк червоний і ніжки помаранчеві. Жінки виглядають більш елегантно, ніж селезінка, але вони не мають яскравих кольорів в їх санвузлі: спина оливково-коричневого, голова ясен-сірий, живіт практично білий. На голові знаходиться лише невелика кришка.

З сім'ї качки відрізняється не тільки яскравим зовнішнім виглядом. Вони мають дуже різний голос: не перекручуючи, як інші, але досить вичавити або спокійно збивати.

Всі вони живуть в деревах, а їх порожни можуть розташовуватися на висоті понад 6 метрів. З одного боку, здається дуже незручно для курчат, які, як і всі качки, просто намагаються дізнатися, як плавати. Тим не менш, курки стрибають з великої висоти і все ще залишаються негарними. На материнській команді вони занурюють з порожни і землі, використовуючи нерозвинені крила і мембрани на своїх лапах, щоб зупинити падіння.

Фроги, як жолуси, є улюбленою делікацією маргінів. Звісно, в раціоні ще багато «печених» з насіння рослин, риби, кутових зубів і т.д., але перші два ключі. З'їсти жолудів, гнівці сидять на дубах, а також забрати їх на схилах гір або в воді. Політ цієї качки дуже швидко і маневрений: від землі і від води вони ростуть однаково вільно і практично вертикально.

В даний час на території Хабаровської та Приморської, як правило, в басейні річки Амур. Північно-східна точка на східних схилах Сихот-Аліна є річкою Ботчі.

У південній частині розподільна зона охоплює всі Примор'я, крім територій, де немає лісів. На Сахаліні мешкає в південних і центральних областях. У Японії, Китаї, Тайвані та Кореї, а деякі особи були знайдені навіть на сході Монголії. На північних територіях Мандаринові дуки призводять до міграції способу життя, на півдні комплексу малорухливого способу життя. На зиму вони переходять до Тайваню, південного Китаю, а також японських островів.

Загальна кількість населення мандаринових качок по всьому світу ледь перевищує 25 тис. пар, з яких не більше 15 тис. пар в Росії. Вони вказані в Червоній книзі Росії, полювання ці водоплави заборонені російським законодавством. Щоб зберегти мондарину як вид, все, що необхідно перемістити дату початку осіннього полювання птахів в Примор'ї до кінця вересня, коли більшість з гнів вже наділяються на теплі землі.

Джерело: mirfactov.com/