Професійний ріпак

Більшість людей не знають, як танцювати, і минулого разу вони вийшли на танцювальну підлогу, де вони трамплінували ноги свого партнера з старанністю. Виняток є молодими і не дуже гуртожиток, які люблять співати в бані, але їх рухи можна назвати будь-яким словом, написаним на паркані, але не танець. Саме тому ми відчуваємо почуття справжнього інтересу і повагу до таланту і волі людини, яка опанувала навіть пара найпростіших Pa.

Однак, ми відхилялися від головної теми статті, яка фокусується на молоді 22-річні індійські ім. Вінода Такура, які стали професійним розбійником... хоча він народився без ніг. Вінод каже, що після того, як я закінчив вищу школу, мої друзі наполягали, що я танець. Вони побачили багато людей, які танцювали і насолоджувалися ним, і запевняють мене, що якщо я спробував, я міг їх скасувати.

І почав практикувати. Мій друзі сказав, що вони допоможуть мені і попросили мене дати мої найкращі. Вінд навчився танцювати з відео танців хіп-хопу, розміщених в Інтернеті, і через три місяці можна легко повторювати всі свої рухи. Соон, безлімний танець вирішив взяти участь у телешоу «Індія Побачити талант». Після появи на телевізорі Вінод став реальною знаменитістю, і його рухи почали копіювати початківця танцюристів.

Джерело: unnatural.ru/vinod-thakur