Дріт подачі

Невеликий мешканець міста Достон, який страждає на рідкісний синдром Піка, щодня з'їдає небезпечні електричні вироби. 5-річний Briton Джозеф Хьюз сидить на незвичайній дієті для свого віку - дошкільник віддає перевагу електропроводам та іншим потенційно небезпечним електричним компонентам побутової техніки до будь-якої делікатесності. Згідно з матір'ю хлопчика, 25-річному Кате Jarvis, кілька років тому вона вперше свідка своєї дитини відлякув наркоманії: коли вона вступила в дитячу, її молодий син їсти телефонний зарядний пристрій з апетитом. «Я просто не міг вірити мої очі», – каже дівчинка Йозефа. Моя дитина їсти майже весь дріт! Я помітив перед тим, що дитина любить грати з технологією, але я не знаю, що це буде мати такі наслідки для нас. Після інциденту сім'я Йосипа негайно перейшла до лікарів місцевої клініки. Через кілька годин лікарі сказали, що їсть дріт не загрожує здоров'я дитини, але він знайшов рідкісне захворювання.

«Це виявилося, моя дитина розвивала синдром Піка», - розповідає Кате Jarvis. Пацієнти з цією хворобою відчувають апетит для предметів неорганічного походження. Лікарі сказали, що поведінкою хлопчика було порушено. Синдром Піка безпосередньо пов'язаний з психічними розладами. У спробі допомогти сина Йозефа батькам спробували видалити всі електроприлади, які могли завдати шкоди дитині, але було практично неможливо повністю захистити його від техніки. Як тільки батьки відволіклися на кілька хвилин, 5-річний хлопчик відразу почав шукати дроти. «Так, наш син був поганий, коли він спробував їсти ще одну вправу», - зізнався stepfather Luke Jarvis. Ми постійно стежимо за тим, що доля нашої дитини зараз дуже страшна. Лікарі також дали розчарування прогнозів про стан Йосипа Гуґеса: згідно з експертами, синдром Піка не можна вилікувати до кінця. Кравінг для неїстівних об'єктів можна тільки пригнічувати за допомогою ліків, прийом яких можливий тільки від підліткового віку.

Джерело: lifenews.ru/news/98707