31-річні бразильці

1315959

Ах, дитинство - це безтурботний час, найкрасивіший час нашого життя, коли все наповнене яскравими квітами, коли вірять в різноманітність дива, коли здається, що світ відроджує тільки навколо вас. Я впевнений, що всі дорослі дізналися про своє існування, більш ніж один раз хотів повернутися до цього чарівного часу.
Уявіть дівчину в Бразилії, яка все-таки є дитиною в її грудях, буквально. Марія Аудете до Насцименто, як психічно, так і фізично, має розвиток дев'ятимісячної дитини: вона не говорить, вона не йде, але тільки дивиться на інших з сюрпризом, властивим дітям. Лікарі встановили дефіцит гормонів щитовидної залози, і якщо хвороба виявилась на самому початку, Марія може розвиватися нормально. Але батьки, без матеріальних засобів, пішли до лікарні тільки тоді, коли дівчина була 28 років. Лікарі вважають, що дитина може розвиватись в певній мірі: вона зможе навчитися ходити, харчуватися на власній і, можливо, навіть вимовляти деякі слова, але назавжди залишиться дитиною.
Мачуха Марія Дора підняла її, так як вона заміжала батько дівчини Раймонд. Моя мати загиблого віку тому. «Це пристрасть мого життя. Дитина була відправлена мені в подарунок від Бога, щоб піклуватися про нього, говорить Дора.

Джерело: rumbur.ru/people/1732-mariya-audete-jenshina-mladenec