805
Життя в будинку з 94 сарди
З Ройстона поселилася величезна кількість рептилій в квартирі. 9-річної школи Ben Whittaker from the city of Royston, Hertfordshire, оселився в невеликій квартирі 94 дивних і оголосив про свій намір догляду за ними самостійно. Згідно з сім'єю хлопчика, з дитинства, ніжний дикий світ. Дитина не може залишатися байдужим до безпритульних тварин і весь час спробувала укриття їх в домашніх умовах.
Близько 6 місяців тому після іншої прогулянки з друзями, Повернутися до дому 3 ласощі і почали наполягати їх, щоб залишити тварин в квартирі. Спочатку батьки скептично ставляться до наміру сина, але не змогли відмовлятися від нього і скоро відступили. Кілька місяців тому три рептилії укладали великі числа яєць. Не обмежувався сюрпризом хлопчика, коли ящі назвали Izzy, Брайан і Bella захопили 91 кулі.
«Мої мами сказали мені, що б не пустити мене породу рептилій більше», – каже хлопчик. Вона знає, що я не можу залишити своїх домашніх тварин на вулиці. «Справа ускладнена тим, що ми неможливим до продажу рептилій до тих пір, поки вони 6 тижнів старі», - сказав він Ми витрачаємо близько $10 на добу, щоб годувати їх. Згодом вони досягають довжини одного метра.
За словами працівника одного з місцевих вихованців – Steve Ellis, він спочатку стикався з тим, що це підвидання сардів має таку велику завісу.
Джерело: lifenews.ru/news/103038