Ось як виглядають бактерії.

Звичайно, ви не повинні ставити гроші в рот, тому що вони вдома до великої кількості бактерій. Ми не можемо бачити їх.

Попри те, що доки Сорін Папску, 23-річного румунського фармацевтичного студента, зібрав деякі з цих бактерій і створив арт-проект, призначений для того, щоб “душити всі злаки, які грошові перекази”. «Життя на гроші», грубо нагадує «Життя на Марсі».

Яким був процес вашого проекту?

Я збирав бактерію від грошей, а потім виросла їх спеціальною рідиною в стравах домашніх тварин.

Як правило, 24 години породи для більшості наукових цілей, але я дозволяв їм розвиватися набагато довше. Вони виростили до тих пір, поки вони не їдуть все всередині чашок, висушених і загиблих. р.

Скільки живуть бактерії на гроші?

Бактерії, як правило, перевозяться двома або трьома людьми, які доторкнулися грошей. Без їжі, вони вмирають. Стафілокок може жити без їжі набагато довше, і тому він може бути більш небезпечним, ніж інші.

Якщо хтось доторкнеться грошей, які ви використовували в експерименті, вони заражають?

Так, всі ці гроші були забруднені. Я знайшов багато різних бактерій, як E. coli, Staphylococcus Aureus, Staphylococcus Albus, Neisseria, а також ентерококи.

Всі вони викликають різні захворювання і інфекції кровоплину, сечовипускання, легенів і можуть навіть викликати сепсис або менінгіт. Так вони не всі дуже приємні.

Джерело: Mixstuff.ru/archives/9730