Я був в Барселоні нещодавно. І звичайно, я не можу позбавити себе від можливості побачити легендарний стадіон ФК Барселона Кемпінг Nou.
Нижче наведені деякі фотографії з музею клубу, а трохи з матчу Ліги чемпіонів «Барселона» – AJACS (4-0)
Я передбачу за якістю фото. Хмарно. Це був на iPhone, оскільки камера мала акумулятор. Перед стадіоном. Планування територій
Стадіон зовні.
Музей. Навпіл темний всередині. Тільки експонати висвітлюються. Я не збираю картину.
Ця стіна чашок - це десятки метрів. Дуже багато чашок!
662568
Взуття Ricardo Zamorra. 1920 р.
У вікні чашки триває!
Футболка Diego Maradona's 1983
Футболка Хісто Стойчкова з уподобання. 2003.
Барселона не тільки про футбол. Нагородження баскетболу. Є також хокеї. Але є невеликий простір для всього цього. Звісно, це футбол!
Кубок Ліги чемпіонів 4
Україна
Один з Золотий кулі Лео Мессі.
У стіні є величезна ніша, на всю поверхню якої повісить величезний плакат Мессі. і перед нею всі чотири кульки. Це не працює, тому що це було найбільш популярним місцем для відвідувачів. Люди пережили, щоб зніматися.
Трибуна. Другий ярус.
До речі, напередодні мого візиту до стадіону було гра іспанського чемпіонату. Багато сміття.
р.
Гостьовий замок. Вони не дали нікому, тому вони не могли бачити.
Душ і гаряча трубка. Також в номері шафки.
Тренувальні стенди.
Майже на газоні) Він не допускається ...
Перегляд поля від коментаторів. Досить високий.
Це до матчу. Люди ще не готові. Єдиний повністю забитий сектор (нижній куточок) є гість. Уболівальників AJACS були там... Це найвище місце з поля.
Неймар
Р
Messi встановлює м'яч вгору ... Соон.
Власне, мета.
Повний будинок. Майже повний стадіон. Призначений для 99,354 місць.
Результати матчу 4-0. Великий бал, Messi Hat-trick, збитий назад від Valdez ... Ну і море вражень від матчу і шанувальників
Джерело: рибальська сітка