Фото дотик (15 фото)

Ввічлива і найщиріші почуття переповнена всім, хто дивиться на цих фотографіях. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я вибрав деякі відомі фотографії, які вражають мене. Я сподіваюся, що перегляд їх не залишить байдужим Три сестри, три «секції» часу, три фото.

Ветеран біля танку T34-85, на якому він боровся під час Великої Вітчизняної війни.

Важкий рік Крістіан бере на себе прапор під час меморіальної служби батька. Хто був вбитий в Іраку протягом декількох тижнів, перш ніж він був за рахунок повернення додому.

р.

Румунська дитина руки повітряна куля до поліції працівника під час Бухареста протести

Собака названа «Леао» сидить на два дні на могилі свого власника, який загинув на страшних землях Ріо де Джейро, 15 січня 2011.

Християн захищають мусульмани під час молитви. Єгипет, 2011

Мати і син в Конкорді, Алабам, недалеко від дому, який повністю знищений арнадо. Квітень, 2011.

Хлопець дивує сімейний альбом, який знайшов у рубржі свого старого будинку після землетрусу Сичуань.

Французькі громадяни, які вступають до Парижа під час Другої світової війни.

Вогнегасник надає воді коала під час диких пожеж. Австралія 2009

Р

Отець померлого сина, на 9/11 меморіал. У десятому щорічних церемоній Світового торгового центру.

Журналісти Yoona Lee і Laura Ling, які були заарештовані в Північній Кореї і вирокували до 12 років в твердій праці, були відремонтовані їхніми сім'ями в Каліфорнії. Після успішного дипломатичного втручання США.

до

Мати зустрічає дочку після подачі в Ірак.

Helen Fisher поціновує поцілунки, що переносить тіло її 20-річну корузину, Private Douglas Halliday.

27,500.

Грег Кукун загубив собаку після знаходження. Алабам, після Торнадо в березні 2012 року.

Джерело: mwcom.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное