845
Найпопулярніші карлики
113-річний індійський, мабуть, найстаріший карликовий в світі. Вона набагато старше поточного рекордного тримачача, включеного до книги Guinness. Зелена Бі Бхопал - 101 років згідно з державними пенсійними записами, але жінка стверджує, що це помилка і вона вже 113 років. Але навіть з цим «місцевим», 101-річний Зінат набагато старше карлика від Книги Гуіннеса, яка становить 74 років. р.
Zinat - це лише 3 ніжки (91 см) заввишки і є дуже цілеспрямованим маленьким бабусям. вона має список речей, які вона повинна робити до неї. У т.ч., що див. Боллівуд зірка Салман хан і виконав Хадж в Мекці. За словами Зіната, вона все одно пам'ятає Індії під час британського правила і коли індійський князь Наваб мав великий вплив на країну. Якщо вона дійсно 113 років, вона народилася під час царя Вікторії.
«Я так старий, що я пам'ятаю, як швидко місто навколо мене змінився», – говорить Зінат. Під час британського правила було майже джунглі, дерева зростали всюди. Я пам'ятаю перший раз англійський хліб був привезений до нас і люди погані, якби вони не з'їли нічого довго. Зінат Бхопал ожив усіх членів сім'ї, і вона ніколи не одружена через невелику висоту. Єдине джерело доходів є старим пенсійним фондом 275 (близько 3,7 фунтів) на місяць.
Все, що я був переданий на місці колишнього Головного Міністра Уми Багті. Він також замовив мене, щоб відправити 2,500 іржі на місяць, але це було забуте. Зіната великогабаритний охоронець, Абрар Мухамадхан, каже, що ніхто не в поточному уряді пам'ятає або піклується про стару карлику. Вона іноді використовується для того, щоб показати гостям, як вона живе.
Зінат має катаракти і відсутність кальцію в кістках, і в роті залишаються тільки три зуби. За 20 років життя в Ханському будинку з родиною як бабуся. Згідно з ханом, вона вважається старою родичкою, поважалася і не допускається робити навіть маленьку господиню. Улюблена наркоманія Zinat - це життєздатний паан (як вид бджільництва з горіхом Арака і тютюном). Як жінка визнає, вона може зірватися, але не може обійтися без неї.
Джерело: paranormal-news.ru/news/samyj_staryj_karlik_v_mire/2012-10-27-5554