769
Найвідоміша пара в світі життя в Англії
У книзі рекордів Гуіннес отримала дивовижну пару — 107-річний Карам і його 100-річну дружину Катарі Чанд, яка проживала в щасливому шлюбі протягом 87 років. Пари, які спочатку мешкали в Пунджаб, Індія, і зараз живуть в Бредфорді, Англія, були визнані Гіннес Всесвітні рекорди як найбільш вірна пара в світі завдяки їх довгому і записному шлюбі. р.
Карам і Катарі вже мають 8 дітей і 28 онуків, і в 87 років разом з ними вдалося зрозуміти секрет, як жити разом щасливо коли-небудь після. Познайомитися з тим, що сміятися і доглядати один одному є запорукою успішного шлюбу. Карам сказав на тему: «Моя хитрість полягає в тому, що я постійно рульова Катерина. Я люблю розповідати її жарти і зробити її посміхатися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Крім того, він вважає, що важливо провести багато часу разом, любити один одного, бути чесним і вірним, послухати свою половинку, спробувати зрозуміти і підтримувати її в складній ситуації. Не менш важливим є індусиський рекордний тримач, щоб дізнатися, щоб покластися з однією з інших шкідливих звичок, щоб бути більш толерантними, не бути подразненими трійниками.
У той же час центеріана погоджується, що він дуже любить свою присвячу дружину і хоче провести ще 80 років. Індуїсти вегетаріанці і ретельно стежити за здоров'ям, що також допомагає жити довше.
Джерело: skuky.net/67118